мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Волуме Цонтрол ицон нестало из Десктоп!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. Мар 2007, 16:15
Нови члан групе

Default Волуме Цонтрол ицон нестало из Десктоп!

Хеј, имам проблем са мој лаптоп Делл 6400, недавно моје контроле јачине икона је нестало. нашто ја пробати ставити га на радној површини и држати добијам ову поруку: Еррор
Уиндоус не може приказати контролу јачине звука на
програмској траци јер Волуме Цонтрол програм
није инсталиран. Да бисте га инсталирали
, Користите Додај / уклони програме на контролној табли.

Може било ко помоћ мене с данашји??

хвала,
Делл је човек
Old 4. Мар 2007, 16:20
Модератор / ица групе

Default Волуме Цонтрол ицон нестало из Десктоп!

хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/319095

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Цан'т Цонтрол Запремина горе / доле и друге опције на Видео Уебситес толет Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 3 16. јуна 2009 11:37
Недостаје Волуме Цонтрол ицу222муцх Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 28 децембар 2008 21:23
Таск бар, нестало звука / волуме ицон Влиндсио Мултимедија и кодеци 5 4 новембар 2008 12:37
Десктоп нестала, више решења и није суђено сксоксукснксдкс Вирус, Спыуаре и безбедност 13 7 јануар 2008 01:17
КСП Проблем, нема пречица радне путем Десктоп и старт мени, укључујући и контролну таблу! тодды89 Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 25 октобар 2007 13:53
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц