![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј, имам проблем са мој лаптоп Делл 6400, недавно моје контроле јачине икона је нестало. нашто ја пробати ставити га на радној површини и држати добијам ову поруку: Еррор Уиндоус не може приказати контролу јачине звука на програмској траци јер Волуме Цонтрол програм није инсталиран. Да бисте га инсталирали , Користите Додај / уклони програме на контролној табли. Може било ко помоћ мене с данашји?? хвала, Делл је човек |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Цан'т Цонтрол Запремина горе / доле и друге опције на Видео Уебситес | толет | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 3 | 16. јуна 2009 11:37 |
| Недостаје Волуме Цонтрол | ицу222муцх | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 28 децембар 2008 21:23 |
| Таск бар, нестало звука / волуме ицон | Влиндсио | Мултимедија и кодеци | 5 | 4 новембар 2008 12:37 |
| Десктоп нестала, више решења и није суђено | сксоксукснксдкс | Вирус, Спыуаре и безбедност | 13 | 7 јануар 2008 01:17 |
| КСП Проблем, нема пречица радне путем Десктоп и старт мени, укључујући и контролну таблу! | тодды89 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 25 октобар 2007 13:53 |
| Тхреад Тоолс | |
| |