![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички Нашата фирма (само 6 души) е с VPN Setup (само на Microsoft Windows XP един), който позволява на всички служители имат достъп до основните компютърни в нашия офис. По този начин двата сондажни екипи са в състояние да влезете и да актуализира данните сондиране без значение къде са те. Той също така има и някои по-ползи, които ни спира само чрез електронна поща. За да отрежете кратък разказ, когато двама души се опитват да влезете, първото лице, което е свързано е изритан от връзката. Това очевидно е много досадно, ако по средата на нещо важно. Мога кой да предложим програма или метод, който да спре това се случва? Ако трябва да инсталирате нов софтуер, ще бъда аз този, наблюдение и поддържане всичко работи. Благодаря предварително за всички отговори! -Стивън. |
|
| |||
| |||
| Аз съм се познае, че сте с една сметка. Опитайте вземане на потребителски акаунти за всеки човек и да ги влезте със своя собствена сметка. Ако използвате само една сметка за всички, че ще се случи и ако сте позволява анонимни връзки тогава, че е несигурен. Ако все пак имат отделни сметки на човек след това, така и аз ще ви предложи други неща. |
|
| |||
| |||
| Също така, ако вие използвате терминални услуги, уверете се, че действително излезете в края на сесията, а не просто кликнете върху Х в горната част на екрана. В противен случай, сесията ще остане активен и евентуално Windows ще докладва, че сте превишили максималния брой на позволените връзки. Ако това се случи, ще трябва да влезете в конзолата сесия и излезете активното един. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Защо се отговори на темата от 2007 г.?
| |||
| |||
| Опа! Този пост беше близо до горната част на страница 1 от моя гледна точка на Генералния Софтуер чат, а аз просто приема, че е ново. Това ще ме научи да плати тесни внимание следващия път. |
|
| |||
| |||
| Няма проблем, просто имаше няколко spammers наскоро, които имат habbit на изкопаване стари неща, така трябваше да се провери. Продължавай. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Софтуер. | mpenney | Windows операционни системи | 14 | 19 Окт 2008 14:54 |
| AOL 9VR Софтуер | mrdaveyk | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 7 Декември 2007 09:47 |
| Ups със софтуер | panda78 | Случаи & Power Доставки | 2 | 5-и парламентарен Дек 2007 07:32 |
| Софтуер CD | tinkerbell | Общи Софтуер Чат | 7 | 29 ноември 2007 03:41 |
| Правото софтуер? | noah_johny | Digital Imaging & Принтери | 3 | 1-во Aug 2007 13:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |