по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

VPN софтуер?

Reply

Нишка Инструменти
Old 22 август 2007, 04:51
Новите държави Група

Default VPN софтуер?

Здравейте всички

Нашата фирма (само 6 души) е с VPN Setup (само на Microsoft Windows XP един), който позволява на всички служители имат достъп до основните компютърни в нашия офис. По този начин двата сондажни екипи са в състояние да влезете и да актуализира данните сондиране без значение къде са те. Той също така има и някои по-ползи, които ни спира само чрез електронна поща.

За да отрежете кратък разказ, когато двама души се опитват да влезете, първото лице, което е свързано е изритан от връзката. Това очевидно е много досадно, ако по средата на нещо важно.

Мога кой да предложим програма или метод, който да спре това се случва? Ако трябва да инсталирате нов софтуер, ще бъда аз този, наблюдение и поддържане всичко работи. Благодаря предварително за всички отговори!

-Стивън.
Old 17-ти Декември, 2007, 18:07
Забранени група

Default VPN софтуер?

Аз съм се познае, че сте с една сметка. Опитайте вземане на потребителски акаунти за всеки човек и да ги влезте със своя собствена сметка. Ако използвате само една сметка за всички, че ще се случи и ако сте позволява анонимни връзки тогава, че е несигурен. Ако все пак имат отделни сметки на човек след това, така и аз ще ви предложи други неща.
Old 19-ти март 2009 г, 13:35
Новите държави Група

Default VPN софтуер?

Също така, ако вие използвате терминални услуги, уверете се, че действително излезете в края на сесията, а не просто кликнете върху Х в горната част на екрана. В противен случай, сесията ще остане активен и евентуално Windows ще докладва, че сте превишили максималния брой на позволените връзки.

Ако това се случи, ще трябва да влезете в конзолата сесия и излезете активното един.
Old 19 март 2009 г., 13:40
Администратор Група

Default VPN софтуер?

Защо се отговори на темата от 2007 г.?

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19-ти март 2009 г, 13:58
Новите държави Група

Default VPN софтуер?

Опа! Този пост беше близо до горната част на страница 1 от моя гледна точка на Генералния Софтуер чат, а аз просто приема, че е ново. Това ще ме научи да плати тесни внимание следващия път.
Old 19-ти март 2009 г, 13:59
Администратор Група

Default VPN софтуер?

Няма проблем, просто имаше няколко spammers наскоро, които имат habbit на изкопаване стари неща, така трябваше да се провери.

Продължавай.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Софтуер. mpenney Windows операционни системи 14 19 Окт 2008 14:54
AOL 9VR Софтуер mrdaveyk В мрежа, модеми & VoIP 1 7 Декември 2007 09:47
Ups със софтуер panda78 Случаи & Power Доставки 2 5-и парламентарен Дек 2007 07:32
Софтуер CD tinkerbell Общи Софтуер Чат 7 29 ноември 2007 03:41
Правото софтуер? noah_johny Digital Imaging & Принтери 3 1-во Aug 2007 13:27
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc