![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all Η εταιρεία μας (μόνο 6 υπαλλήλους) έχει ένα VPN setup (μόνο τα Microsoft Windows XP ένα) που αφήνει το σύνολο των υπαλλήλων πρόσβαση σε έναν κεντρικό υπολογιστή στο γραφείο μας. Με αυτόν τον τρόπο οι δύο γεωτρήσεις πληρώματα είναι σε θέση να συνδεθείτε και ενημέρωση των δεδομένων δεν γεώτρηση θέμα πού βρίσκονται. Επίσης έχει κάποιες περισσότερες παροχές που σταματάει μόλις μας μέσω e-mail. Για να μειώσει την σύντομη ιστορία δύο άτομα κάθε φορά που προσπαθείτε να συνδεθείτε, το πρώτο πρόσωπο, το οποίο είναι συνδεδεμένο είναι ξεκίνησε η σύνδεση. Αυτό μπορεί προφανώς να είναι πραγματικά ενοχλητικό, αν στα μέσα της κάτι σημαντικό. Μπορεί κανείς προτείνουμε ένα πρόγραμμα ή μια μέθοδο για να σταματήσει αυτό συμβαίνει; Αν πρέπει να εγκαταστήσετε το νέο λογισμικό θα είναι αυτός που την παρακολούθηση και την τήρηση όλων των τρεχόντων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις! -Στεφάνου. |
|
| |||
| |||
| Είμαι μαντέψουν εσείς χρησιμοποιείτε ένα λογαριασμό. Δοκιμάστε να κάνουν τους λογαριασμούς χρήστη για κάθε άτομο και να τις συνδεθείτε με το δικό τους λογαριασμό. Αν χρησιμοποιείτε μόνο ένα λογαριασμό για τον καθένα ότι θα συμβεί και αν είστε επιτρέπει ανώνυμες συνδέσεις τότε είναι επισφαλής. Αν έχετε χωριστούς λογαριασμούς, ανά άτομο και στη συνέχεια, μετά έτσι και εγώ θα πρότεινα άλλα πράγματα. |
|
| |||
| |||
| Επίσης, αν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες Terminal Services, βεβαιωθείτε ότι έχετε όντως αποσυνδεθείτε στο τέλος της συνόδου και όχι απλώς πατώντας το Χ στο πάνω μέρος της οθόνης. Διαφορετικά, η σύνοδος θα παραμείνει ενεργός και, τελικά, τα Windows θα αναφέρουν ότι έχετε υπερβεί το μέγιστο αριθμό των συνδέσεων που επιτρέπονται. Αν συμβεί αυτό, θα πρέπει να συνδεθείτε σε κονσόλα και αποσυνδεθείτε Συνεδρία η δραστική ένα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γιατί να απαντήσει σε νήμα από το 2007;
| |||
| |||
| Ωχ! Η θέση αυτή ήταν κοντά στην κορυφή της σελίδας 1, κατά τη γνώμη μου της Γενικής Λογισμικό Συνομιλία, και εγώ απλά υποτίθεται ότι ήταν νέα. Αυτό θα διδάξουν μου να δώσει μεγαλύτερη προσοχή την επόμενη φορά. |
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά είχε λίγες spammers που πρόσφατα έχουν habbit των παλαιών σκάβουν πράγματα έτσι έπρεπε να ελέγξει. Συνεχίστε. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Λογισμικό. | mpenney | Λειτουργικά συστήματα Windows | 14 | 19 Οκτ 2008 14:54 |
| AOL 9VR Λογισμικό | mrdaveyk | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 7 Δεκ 2007 09:47 |
| Ups Με Λογισμικό | panda78 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 2 | 5 Δεκ. 2007 07:32 |
| Software CD | tinkerbell | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 29 Νοε 2007 03:41 |
| Το δικαίωμα του λογισμικού; | noah_johny | Digital Imaging & Printers | 3 | 1 Αυγ 2007 13:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |