![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima Naša kompanija (samo 6 zaposlenih) ima VPN setup (samo na Microsoft Windows XP jedan) koji omogućava svim osoblju pristup glavnom računalu u našem uredu. Na taj način dva drilling posada se moći prijaviti i ažuriranje podataka bušenja, bez obzira gdje su. Ona također ima neke dodatne pogodnosti koje nas zaustavlja samo pomoću e-maila. Da biste izrezali kratke priče kada god dvoje ljudi se ponovo pokušajte prijaviti na, prva osoba koja je povezana je šutirali off veze. To očito se može stvarno peckav ukoliko u sredini nešto važno. Može bilo tko predložiti program ili metodu da se zaustavi ovo događa? Ako smo instalirati novi softver Ja bi se s jedne praćenje i vođenje se sve to izvodi. Hvala unaprijed za bilo koji odgovore! -Stephen. |
|
| |||
| |||
| Ja sam guessing vi koristite jedan račun. Pokušaj izrade korisničke račune za svaku osobu i da ih prijavite se sa svojim vlastitim računom. Ako koristite samo jedan račun za sve što će se dogoditi i ako se dopušta anonimne veze onda je nesigurno. Ako imate odvojene račune po osobi post pa onda i ja ću predložiti druge stvari. |
|
| |||
| |||
| Također, ako se koristi servis Terminal Services, provjerite da li ste stvarno odjavili na kraju sjednice, a ne samo da kliknete na X na vrhu zaslona. U suprotnom, sjednici će i dalje biti aktivna i na kraju Windows će izvješće koje ste premašili maksimalan broj dozvoljenih veza. Ako se to dogodi, morat ćete se prijavite na konzolu za sjednice i odjavu aktivni jedan. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zašto si odgovaranjem na thread iz 2007?
| |||
| |||
| Ups! Ovaj post je bio pri vrhu stranice 1 u moj pogled Općenito Software chat, a ja samo pretpostaviti da je novo. To će me podučiti platiti bližu pozornost sljedeći put. |
|
| |||
| |||
| Nema problema, samo je nekoliko Spameri nedavno koji imaju habbit gore od kopanja stare stvari, tako je to provjeriti. Carry on. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Software. | mpenney | Windows Operating Systems | 14 | 19. listopad 2008 14:54 |
| AOL 9VR Software | mrdaveyk | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 7. prosinac 2007 09:47 |
| Prozora sa softverom | panda78 | Cases & Power Supplies | 2 | 5. prosinac 2007 07:32 |
| Software cd | tinkerbell | Općenito Software Chat | 7 | 29. studeni 2007 03:41 |
| Pravo softver? | noah_johny | Digital Imaging & Pisači | 3 | 1. kolovoz 2007 13:27 |
| Thread Tools | |
| |