![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all Cégünk (csak 6 főt foglalkoztató) van egy VPN-beállítás (csak a Microsoft Windows XP egy), amelyek segítségével mind a munkatársak hozzáférési fő számítógép irodánkkal. Így a két fúrási személyzet képes belépés és frissítés fúrási adatokat nem baj, ha vannak. Arra is van néhány további előnyöket leáll nekünk csak egyszerűen e-mailben. Vágja a rövid történet, amikor két ember próbál bejelentkezni, az első, aki csatlakozik a rúgott ki a kapcsolatot. Ez természetesen nagyon bosszantó, ha a közepén valami fontos. Tud akárki javasoljuk a programot, vagy hogy hagyjanak fel ezzel a módszerrel történik? Ha már az új szoftver telepítése I lenne egy monitoring vezetése, és minden fut. Köszi előre is a válaszokat! -Stephen. |
|
| |||
| |||
| I am guessing srácok használ egy számla. Próbálja ki a felhasználói fiókot minden egyes személy, és azok, jelentkezzen be saját fiókjába. Ha csak egy számot, hogy mindenki fog történni, ha lehetővé teszik a névtelen kapcsolatok akkor válságos. Ha mégis külön számlák fő majd elküldeni, és így én azt javaslom. |
|
| |||
| |||
| Továbbá, ha az Ön által használt terminál szolgáltatás, győződjön meg róla, hogy valóban napló végén az ülés nem csak rákattint a X. a képernyő felső részén. Egyébként a munkamenet aktív marad, és végül a Windows-jelentés, hogy már túllépte a megengedett maximális számú kapcsolatokat. Ha ez bekövetkezik, akkor már a napló egy konzol Session és kijelentkezéshez aktív egyet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miért válaszolva a téma 2007-től?
| |||
| |||
| Hoppá! Ez az üzenet volt, közel a lap tetejére 1 nézetem szerint a General Software Chat, és én azt hittem, hogy új. Ez tanít meg, hogy fordítson nagyobb figyelmet legközelebb. |
|
| |||
| |||
| Nem probléma, csak pár spammers a közelmúltban, akik habbit áshassák ki a régi cucc volt, annak érdekében, hogy ellenőrizze. Carry on. |