פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

VPN תוכנה?

Reply

שרשרת כלים
Old 22 אוגוסט 2007, 04:51
קבוצת חברות חדשות

Default VPN תוכנה?

היי כולם

החברה שלנו (רק 6 עובדים) יש VPN Setup (רק את Microsoft Windows XP אחד) אשר מאפשר לכל הצוות של גישה למחשב הראשי של משרדנו. ככה שני הצוותים התעמלות יכולים להתחבר ולעדכן נתונים תרגולת לא משנה היכן הם נמצאים. כמו כן, יש עוד כמה יתרונות אשר מפסיק לנו רק באמצעות דואר אלקטרוני.

כדי לחתוך את סיפור קצר בכל פעם שני אנשים מנסים להיכנס, הראשון מי מחובר הוא בעט מחוץ החיבור. זה בהחלט יכול להיות ממש מעצבן אם באמצע משהו חשוב.

מישהו יכול להציע לך תוכנית או שיטה לעצור את זה קורה? אם צריך להתקין תוכנה חדשה, אני יהיה אחד ניטור ולשמור את כל זה פועל. תודה מראש על כל תגובות!

סטפן-.
Old 17 דצמבר 2007, 18:07
קבוצת מגורש

Default VPN תוכנה?

אני מנחש שאתם באמצעות חשבון אחד. נסה לבצע חשבונות משתמש עבור כל אדם יש להם להתחבר באמצעות החשבון שלהם. אם אתה משתמש רק חשבון אחד לכולם כי יקרה ואם אתה מרשה חיבורים אנונימיים אז זה לא בטוח. אם יש לך חשבונות נפרדים לכל אדם אחר כך לכתוב כל כך ואני תציע דברים אחרים.
Old 19 מרס 2009, 13:35
קבוצת חברות חדשות

Default VPN תוכנה?

כמו כן, אם אתה משתמש ב-Terminal Services, ודא שאתה בעצם התנתק בסוף בהפעלה ולא רק לחיצה על X בחלק העליון של המסך. אחרת, בהפעלה יישאר פעיל ולבסוף Windows ידווח כי עברת את המספר המרבי המותר של חיבורים.

אם זה יקרה, יהיה עליך להיכנס לתוך קונסולת מושב והיכנס את אחד הפעילים.
Old 19 מרץ 2009, 13:40
מנהל קבוצת

Default VPN תוכנה?

למה אתה מענה את התגובה מ 2007?

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19 מרס 2009, 13:58
קבוצת חברות חדשות

Default VPN תוכנה?

אופס! הודעה זו היתה סמוך לראש דף 1 לדעתי הכללית של תוכנות צ 'אט, ואני פשוט להניח שהוא חדש. זה ילמד אותי לשלם קרוב יותר תשומת לב בפעם הבאה.
Old 19 מרס 2009, 13:59
מנהל קבוצת

Default VPN תוכנה?

אין בעיה, רק צריך כמה שולחי דואר זבל לאחרונה שיש להם habbit של החומר הישן לחפור עד כה היו צריכים לבדוק.

להתרגש.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.