mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > General Software Čats

Register

VPN Software?

Reply

Thread Tools
Old Augusts 22, 2007, 04:51
New Member Group

Default VPN Software?

Hi all

Mūsu sabiedrība (tikai 6 darbinieki) ir VPN setup (tikai Microsoft Windows XP vienu), kas ļauj visiem personāla piekļuve galvenās datoru mūsu birojā. Tādējādi divas urbšana apkalpēm var ielogoties un atjaunināt urbšanas datiem neatkarīgi no tā, kur tie ir. Tā ir arī vēl daži ieguvumi, kas aptur mūs tikai izmantojot e-pastu.

Lai izgrieztu stāsts īss, kad divi cilvēki mēģiniet pieteikties, pirmā persona, kas ir savienots ir kicked off savienojumu. Šis, protams, var būt tiešām kaitinošas, ja vidū kaut kā svarīga.

Vai kāds ieteikt programmu vai metodi, lai apturētu tā notiek? Ja mums ir uzstādīt jaunu programmatūru es būtu viena monitoringa un saglabājot to visu darboties. Paldies jau iepriekš nekādas atbildes!

-Stephen.
Old Decembris 17, 2007, 18:07
Banned Group

Default VPN Software?

I am guessing you guys izmantojat vienu kontu. Pamēģiniet izveidot lietotāju kontus par katru personu, un panākt to log in ar savu kontu. Ja jūs izmantojat tikai vienu kontu visiem, kas notiks, un, ja jums ir kas ļauj anonīmu savienojumiem, tad tas ir nestabils. Ja jums ir atsevišķa uzskaite par katru personu, tad pēc tā, un es ieteikt citas lietas.
Old Marts 19, 2009, 13:35
New Member Group

Default VPN Software?

Tāpat, ja jūs izmantojat termināļu pakalpojumu, pārliecinieties, ka jūs faktiski atteiktos pēc sesijas beigām, nevis noklikšķinot X augšā ekrāna. Pretējā gadījumā sesija paliek aktīvs, un galu galā Windows ziņos, ka Jums ir pārsniegts maksimālais skaits atļauts savienojumus.

Ja tā notiek, jums ir ieiet Konsoles sesija un atteiktos aktīvā vienu.
Old Marts 19, 2009, 13:40
Administrator Group

Default VPN Software?

Kāpēc jūs atbildot uz pavediena no 2007?

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Marts 19, 2009, 13:58
New Member Group

Default VPN Software?

Oops! Šis sūtījums bija tuvu augšā 1 lapa manuprāt General Software Chat, un es tikai pieņemts, tā bija jauna. Tas mācīs man pievērst lielāku uzmanību nākamajā reizē.
Old Marts 19, 2009, 13:59
Administrator Group

Default VPN Software?

Nekādu problēmu, vienkārši bija daži surogātpasta izplatītāji nesen kuri habbit par izrok vecu stuff tā bija pārbaudīt.

Carry on.
Reply

Register

Bookmarks