![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all Mūsu sabiedrība (tikai 6 darbinieki) ir VPN setup (tikai Microsoft Windows XP vienu), kas ļauj visiem personāla piekļuve galvenās datoru mūsu birojā. Tādējādi divas urbšana apkalpēm var ielogoties un atjaunināt urbšanas datiem neatkarīgi no tā, kur tie ir. Tā ir arī vēl daži ieguvumi, kas aptur mūs tikai izmantojot e-pastu. Lai izgrieztu stāsts īss, kad divi cilvēki mēģiniet pieteikties, pirmā persona, kas ir savienots ir kicked off savienojumu. Šis, protams, var būt tiešām kaitinošas, ja vidū kaut kā svarīga. Vai kāds ieteikt programmu vai metodi, lai apturētu tā notiek? Ja mums ir uzstādīt jaunu programmatūru es būtu viena monitoringa un saglabājot to visu darboties. Paldies jau iepriekš nekādas atbildes! -Stephen. |
|
| |||
| |||
| I am guessing you guys izmantojat vienu kontu. Pamēģiniet izveidot lietotāju kontus par katru personu, un panākt to log in ar savu kontu. Ja jūs izmantojat tikai vienu kontu visiem, kas notiks, un, ja jums ir kas ļauj anonīmu savienojumiem, tad tas ir nestabils. Ja jums ir atsevišķa uzskaite par katru personu, tad pēc tā, un es ieteikt citas lietas. |
|
| |||
| |||
| Tāpat, ja jūs izmantojat termināļu pakalpojumu, pārliecinieties, ka jūs faktiski atteiktos pēc sesijas beigām, nevis noklikšķinot X augšā ekrāna. Pretējā gadījumā sesija paliek aktīvs, un galu galā Windows ziņos, ka Jums ir pārsniegts maksimālais skaits atļauts savienojumus. Ja tā notiek, jums ir ieiet Konsoles sesija un atteiktos aktīvā vienu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kāpēc jūs atbildot uz pavediena no 2007?
| |||
| |||
| Oops! Šis sūtījums bija tuvu augšā 1 lapa manuprāt General Software Chat, un es tikai pieņemts, tā bija jauna. Tas mācīs man pievērst lielāku uzmanību nākamajā reizē. |
|
| |||
| |||
| Nekādu problēmu, vienkārši bija daži surogātpasta izplatītāji nesen kuri habbit par izrok vecu stuff tā bija pārbaudīt. Carry on. |
![]() |
|
| Bookmarks |