![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi all Nasza firma (tylko 6 pracowników) ma VPN setup (tylko system Microsoft Windows XP jeden), który pozwala wszystkim pracownikom dostęp do głównego komputera w naszym biurze. W ten sposób dwóch odwiertów załóg są w stanie login i aktualizacji danych wiercenie bez względu gdzie się znajdują. Ma również kilka korzyści, które zatrzymuje nas tylko za pomocą poczty e-mail. Aby skrócić krótką historię, gdy dwie osoby próby zalogowania się, pierwsza osoba, która jest podłączona jest ruszył połączenia. To może być oczywiście bardzo irytujące, jeśli w środku coś ważnego. Czy ktoś może zaproponować program lub metoda, aby zatrzymać się dzieje? Jeśli musimy zainstalować nowe oprogramowanie Byłbym jednej monitorowania i prowadzenia wszystko działa. Dzięki z góry za wszelkie odpowiedzi! -Stephen. |
|
| |||
| |||
| I am guessing you guys są za pomocą jednego konta. Spróbuj tworzenia kont użytkowników dla każdej osoby i ich zaloguj się na swoje własne konto. Jeśli używasz tylko jednego konta dla wszystkich, że będzie się wydarzyć i jeśli pozwalając połączeń anonimowych, to jest niepewna. Jeśli masz oddzielne rachunki za osobę następnie po tak i ja zaproponuje inne rzeczy. |
|
| |||
| |||
| Ponadto, jeśli korzystasz z usług terminalowych, upewnij się, że rzeczywiście się wylogować po zakończeniu sesji, zamiast po prostu klikając przycisk X na górze ekranu. Inaczej, sesja będzie nadal aktywnym i ostatecznie Windows sprawozdania że Przekroczono maksymalną liczbę dozwolonych połączeń. Jeśli tak się stanie, musisz się zalogować do konsoli sesji i wylogować aktywnych jeden. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dlaczego odpowiadając na wątek z 2007 roku?
| |||
| |||
| Ups! Ten post został u góry strony 1 moim zdaniem generała Software Czat, a ja po prostu założyć, był nowy. Że nauczy mnie do zwrócenia baczniejszej uwagi następnym razem. |
|
| |||
| |||
| Nie ma problemu, po prostu miał kilka spamerów, którzy niedawno Habbit kopania starych rzeczy więc musiałem sprawdzić. Carry on. |