![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým Naša spoločnosť (len 6 zamestnancov) má VPN setup (iba Microsoft Windows XP jedna), ktorá umožňuje všetkým zamestnancom prístup k hlavnému počítaču v našej kancelárii. Tak dva vrty posádok sú schopní sa prihlásiť a aktualizovať údaje vŕtanie bez ohľadu na to, kde sú. Je tiež niektoré ďalšie výhody, ktoré nám zastaví len pomocou e-mailu. Pre vystrihnutie krátky príbeh dvoch ľudí, kedykoľvek sa pokúsite prihlásiť, prvá osoba, ktorá je spojená so kopl vypnutie pripojenie. To môže byť samozrejme veľmi mrzuté, ak uprostred niečo dôležitého. Môže niekto odporučiť program alebo metódu, ktorá má zastaviť to deje? Máme-li inštalovať nový softvér by som byť na jednej monitorovanie a vedenie to všetko beží. Ďakujem vopred za akúkoľvek odpoveď! -Stephen. |
|
| |||
| |||
| Som hádat, že ste sa za použitie jedného účtu. Skúste tvorbu užívateľských účtov pre každú osobu a je prihlásiť s vlastný účet. Ak používate len jeden účet pre všetkých, že sa nestane, a ak ste umožňujúce anonymný pripojenie, potom je neistá. Ak máte oddelené účtovníctvo za osobu potom poštou, tak aj odporučí aj iné veci. |
|
| |||
| |||
| Tiež, ak ste pomocou terminálových služieb, uistite sa, že ste skutočne odhlásiť na konci zasadnutia, nie len kliknutím na X v hornej časti obrazovky. Inak sa relácii zostane aktívny a nakoniec Windows správu, že ste prekročili maximálny počet povolených spojení. Ak sa tak stane, budete musieť prihlásiť do konzoly na zasadnutia a odhlásenia aktívny jedna. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prečo ste odpoveď na vlákno od roku 2007?
| |||
| |||
| Jejda! Tento príspevok bol v hornej časti stránky 1 podľa môjho názoru generála Software Chat, a já len predpokladať, že bol nový. To ma bude učiť, aby venovali osobitnú pozornosť nabudúce. |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém, stačí pár mal nedávno spamerov, ktorí majú habbit o kopanie do staré veci, aby mal skontrolovať. Carry on. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Software. | mpenney | Operačné systémy Windows | 14 | 19. októbra 2008 14:54 |
| AOL 9VR Software | mrdaveyk | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 7 decembra 2007 09:47 |
| Ups softvér | panda78 | Prípady & Napájacie zdroje | 2 | 5. decembra 2007 07:32 |
| Software CD | Tinkerbell | Všeobecné Software Chat | 7 | 29. november 2007 03:41 |
| Právo softvér? | noah_johny | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 1. august 2007 13:27 |
| Thread Tools | |
| |