мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

ВПН софтвер?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22 авг 2007, 04:51
Нови члан групе

Default ВПН софтвер?

Поздрав свима

Наша компанија (само 6 запослених) има ВПН сетуп (само на Мицрософт Уиндоус КСП један) који омогућава свим особљу приступ главном рачунару у нашем уреду. На тај начин два дриллинг посада се моћи пријавити и ажурирање података бушења, без обзира где су. Она такође има неке додатне погодности које нас зауставља само помоћу е-маила.

Да бисте исекли кратке приче када год двоје људи се поново покушајте пријавити на, прва особа која је повезана је шутирали офф везе. То очито се може стварно узнемирујући уколико у средини нешто важно.

Може било ко предложи програм или метод да се заустави ово дешава? Ако смо инсталирате нови софтвер Ја би се с једне праћење и вођење се све то изводи. Хвала унапред за било који одговоре!

-Степхен.
Old 17. Нов 2007, 18:07
Аустин Гроуп

Default ВПН софтвер?

Ја сам гуессинг ви користите један налог. Покушај израде корисничке рачуне за сваку особу и да их пријавите се са својим сопственим налогом. Ако користите само један рачун за све што ће се догодити и ако се дозвољава анонимне везе онда је несигурно. Ако имате одвојене рачуне по лицу пост па онда и ја ћу предложити друге ствари.
Old 19. март 2009, 13:35
Нови члан групе

Default ВПН софтвер?

Такође, ако се користи услуге терминала, проверите да ли сте стварно одјавили на крају сједнице, а не само да кликнете на Кс на врху екрана. У супротном, седници ће и даље бити активна и на крају Уиндоус ће извештај који сте премашили максималан број дозвољених веза.

Ако се то догоди, мораћете да се пријавите на конзолу за сједнице и одјаву активни један.
Old 19. март 2009, 13:40
Администратор Гроуп

Default ВПН софтвер?

Зашто си одговорити на тхреад из 2007?

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 19. март 2009, 13:58
Нови члан групе

Default ВПН софтвер?

Упс! Овај пост је био при врху странице 1 у мој поглед Уопштено Софтуаре цхат, а ја само претпоставити да је ново. То ће ме подучити платите ближу пажњу следећи пут.
Old 19. март 2009, 13:59
Администратор Гроуп

Default ВПН софтвер?

Нема проблема, само је неколико спаммерс недавно који имају хаббит горе од Копања старе ствари, тако је то проверити.

Царры он.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Софтвер. мпеннеы Уиндоус Оператинг Сыстемс 14 19 октобар 2008 14:54
АОЛ 9ВР Софтуаре мрдавеык Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 7 децембар 2007 09:47
Прозора са софтвером панда78 Цасес & Поуер Супплиес 2 5 децембар 2007 07:32
Софтуаре цд тинкербелл Уопштено Софтуаре Цхат 7 29 новембар 2007 03:41
Право софтвер? ноах_јохны Дигитал Имагинг & Штампачи 3 1 аугуст 2007 13:27
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц