![]() |
|
| |||
| |||
| Merhabalar Firmamız (sadece 6 Çalışan) VPN kurulum (sadece Microsoft Windows XP bir) tüm personel erişim büromuzla bir ana bilgisayarın sağlar sahiptir. Bu şekilde iki sondaj ekipleri giriş ve sondaj veri olursa olsun güncelleme yapabilirsiniz nerede bulunmaktadır. Bu da sadece E-posta kullanarak bize durur biraz daha faydası vardır. Kısa zaman iki kişi giriş çalıştığınızda hikayesini kesmek için, kim bağlı ilk kişi bağlantı başladı olduğunu. Bu tabii ki çok önemli ortasındaysa değilseniz can sıkıcı olabilir. Herkes bir program ya da yöntem oluyor durdurmak için tavsiye edebilir miyim? Eğer ben bir izleme ve tüm çalışan tutulması olacak yeni yazılım yüklemeniz gerekmektedir. Tüm yanıtlar için şimdiden teşekkür ederiz! -Stephen. |
|
| |||
| |||
| Ben bir hesap kullanıyorsanız siz tahmin duyuyorum. Her bir kişi için kullanıcı hesapları yaparken deneyin ve kendi hesabına giriş var. Eğer eğer anonim bağlantılar, daha sonra güvenli bir olanak verir ve olur herkes için sadece bir hesap kullanıyor. Eğer kişi daha sonra bu ve diğer önerir sonrası başına ayrı hesapları var. |
|
| |||
| |||
| Eğer, terminal hizmetleri kullanıyorsanız Ayrıca, aslında oturumun sonunda yerine oturumu sadece ekranın üst kısmında X tıklayarak emin olun. Aksi takdirde, oturum ve daha sonra Windows için izin verilen bağlantı sayısı üst sınırını aştınız rapor verecek etkin kalacaktır. Bu durumda, bir Konsolu'nu Oturum giriş ve etkin bir oturumu vardır. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neden 2007 bir iplik cevap nedir?
| |||
| |||
| Dikkat! Bu yazı sayfasına 1 üstündeki Genel Yazılım sohbet Benim görüşüme göre, ve sadece yeni olduğunu devraldı. Bu yaz sonraki yakın Dikkatini öğretecektir. |
|
| |||
| |||
| Sorun değil, sadece son zamanlarda olan eski şeyler kadar kazma bir habbit kadar kontrol ettim bir kaç spam vardı. Devam et. |
![]() |
|
| Bookmarks |