99" не може да бъде" />
![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| 1) Събитието е филтър със заявка "SELECT * ОТ __InstanceModificationEvent в рамките на 60, когато TargetInstance ISA" Win32_Processor "И TargetInstance.LoadPercentage> 99" не може да бъде възстановена в Именно "//./ root/CIMV2 "заради грешка 0x80041003. Събития не могат да бъдат доставени чрез този филтър, докато проблемът се поправя. 2) Не може да се инициализира сигурността пакет Kerberos за сървъра страна удостоверяване. Данните поле съдържа грешката номер. Мисля, че това е област на данни, която е трябвало да съдържа номера LOL Двоична данни: 0000: 00040000 00300002 00000000 C0003AA8 0008: 00000000 00000000 00000000 00000000 0010: 00000000 00000000 8009030E 3) Това е само предупреждение, но се случи два пъти: The Winlogon уведомление абонатът <GPClient> е недостъпна за справяне уведомление събитие. Очевидно LOL моя компютър разбил отново, за съжаление, когато се блокира, няма причина дадено. Горните са получени съобщения за грешка, след като рестартира в безопасен режим и след това отново след booted безопасен режим. В безопасен режим първото съобщение за грешка, е нещо като: "Компютърът изключване в 11:15:46 беше неочаквано." Ало? "Майкрософт", по дяволите Да бе неочаквано LOL. Вие заключен ме ........ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Благодарение Глазгоу. Имах намери друго вписване на едно и също място (не знам защо твоите не се появяват за мен), както и един на друг сайт (www.techsupportforum.com), Който ми каза как да коригирате проблема, но не и за какво беше. Знаеш, че искате да знаете ЗАЩО LOL. Вашият линк дава защо. Благодарности. АТРИБУТИ: Къде мога да отида до действително се научат да четат тези кодове и Идентификатор на събитието? Това ли е една от MS сертификати или е нещо друго? О, и аз съм все още работят соло на моя зловреден софтуер LOL. |
|
| |||
| |||
| LOL - Google е твой приятел, Бъба .... Търсене в просто грешка кодекс - I търсили "грешка 0x80041003" (без кавичките). http://www.google.com/search?q=error% 200x80041003 Не просто прочетете първия удар или - понякога трябва да минават през добра броя на страниците, преди да намери отговор. Винаги потвърдите своя отговор - не просто приемете първата отговори като правилни.
__________________ Iain - Защитник на Haggis Член на най-скоро:: Член на обедини |