99" nemůže být" />
![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| 1) Akci filtr s dotazem "select * from __InstanceModificationEvent do 60, kde TargetInstance ISA" Win32_Processor "A TargetInstance.LoadPercentage> 99" nemohl být reaktivován v namespace "//./ root/CIMV2 "z důvodu chyby 0x80041003. Události nelze prostřednictvím tohoto filtru, dokud se problém opravit. 2) Nelze inicializovat balíček zabezpečení Kerberos pro ověření na straně serveru. Údaje pole obsahuje číslo chyby. Myslím, že to je datové pole, které má obsahovat číslo lol Binární data: 0000: 00040000 00300002 00000000 C0003AA8 0008: 00000000 00000000 00000000 00000000 0010: 00000000 00000000 8009030E 3) To bylo jen jedno varování, ale stalo dvakrát: V Winlogon oznámení účastníka <GPClient> byl nedostupný pro manipulaci oznámení události. Pochopitelně lol počítač zhroutil opět, bohužel, kdy došlo ke zhroucení, že neexistuje žádný důvod uveden. Výše uvedené chybové zprávy došly po restartovány jsem v nouzovém režimu a poté znovu nastartoval po nouzovém režimu. V nouzovém režimu první chybová zpráva byla něco jako: "Tento počítač vypnout v 11:15:46 bylo nečekané." Haló? Microsoft, sakra Jo to bylo nečekané lol. jste zavřený na mě ........ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hej Bubbo Vyzkoušejte zde http://forums.techarena.in/vista-help/925348.htm Zdá se, že v souvislosti s softwaru WBEM.
|
| |||
| |||
| Díky Glasgowa. Musel jsem našel jinou položku na stejném místě (nevíte, proč vás nebylo pop pro mě), jakož i jeden na jiném místě (www.techsupportforum.com), Který mi řekl, jak k nápravě problému, ale ne, co to bylo. Víte, jsem chtěl vědět, proč lol. Váš odkaz dává proč. Díky. EDIT: Pokud se mohu obrátit na skutečně naučí číst tyto kódy a události ID? Je to jedna z MS certifikace, nebo je to něco jiného? Oh, a já jsem stále sólo na mém malware lol. |
|
| |||
| |||
| lol - Google je váš přítel Bubbu .... Hledat pouze na kód chyby - jsem hledal "chyba 0x80041003" (bez uvozovek). http://www.google.com/search?q=error% 200x80041003 Nepoužívejte jen čtení prvního nálezu buď - někdy budete muset jít přes dobrý počet stran před najdete odpověď. Vždy ověřit vaši odpověď - nejsou jen přijmout první odpověď jako správnou.
__________________ Iain - Defender v Haggis Člen ASAP:: Člen UNITE |