99" δεν θα μπορούσε να" /> Τι σημαίνουν αυτά τα μηνύματα λάθους των Windows μέση; - Computer Juice - Forums
μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Τι σημαίνουν αυτά τα μηνύματα λάθους των Windows μέση;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18 Φλεβάρη 2009, 09:31
Ομάδα Δωρητών

Default Τι σημαίνουν αυτά τα μηνύματα λάθους των Windows μέση;

1) φίλτρο Εκδήλωση με αίτημα "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent εντός 60 ΟΠΟΥ TargetInstance ISA" Win32_Processor "ΚΑΙ TargetInstance.LoadPercentage> 99" δεν θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί εκ νέου στο ονομάτος "//./ root/CIMV2 "λόγω σφάλματος 0x80041003. Εκδηλώσεις δεν μπορεί να παρέχεται μέσω αυτού του φίλτρου μέχρι το πρόβλημα να διορθωθεί.

2) Unable to initialize το πακέτο ασφάλειας Kerberos για έλεγχο ταυτότητας διακομιστή. Το πεδίο δεδομένων περιέχει τον αριθμό σφάλματος.

Νομίζω ότι αυτό είναι το πεδίο δεδομένων που υποτίθεται ότι θα περιέχει τον αριθμό lol

Δυαδικά δεδομένα:
0000: 00040000 00300002 00000000 C0003AA8
0008: 00000000 00000000 00000000 00000000
0010: 00000000 00000000 8009030E

3) Αυτή η μία ήταν απλά μια προειδοποίηση, αλλά συνέβη δύο φορές: Η κοινοποίηση Winlogon συνδρομητή <GPClient> ήταν διαθέσιμη για να χειριστούν μια περίπτωση κοινοποίησης.
Προφανώς lol υπολογιστή μου τράκαρε και πάλι, δυστυχώς, όταν κολλάει, δεν υπάρχει λόγος δίνεται. Τα παραπάνω μηνύματα λάθους ελήφθησαν μετά την επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία, και στη συνέχεια να ξεκινήσει ξανά μετά από την ασφαλή λειτουργία. Σε ασφαλή λειτουργία το πρώτο μήνυμα λάθους ήταν κάτι σαν: "Η διακοπή λειτουργίας του υπολογιστή σε 11:15:46 ήταν απρόβλεπτες." Εμπρός; Microsoft, HELL YEAH ήταν απρόσμενη lol. σας κλειδωμένο για μένα ........
Old 18 Φλεβάρη 2009, 13:28
Malware Group

Ει Bubba

Δοκιμάστε εδώ

http://forums.techarena.in/vista-help/925348.htm

φαίνεται να σχετίζονται με WBEM.

Το σύστημά μου: Είναι όλος δικός μου ...

Processor (s):
C2D E6750 2.66Ghz
Motherboard:
Gigabyte P35C-DS3R
Μνήμες:
2 x 1Gb Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Κάρτα γραφικών (ες):
GeForce 8600GT
Κάρτα Ήχου:
Creative X-Fi
Hard Drive (s):
Maxtor 320GB
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Ψύξη:
Διάφορα Antec + Zalman 92 χιλιοστά
Network / Internet:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (ες):
LGL226WQ 22 "Widescreen
Operating System (s):
XP Pro SP3
Old 18 Φλεβάρη 2009, 16:00
Ομάδα Δωρητών

Χάρη Glaswegian. Είχα βρεθεί μια άλλη θέση στον ίδιο χώρο (δεν ξέρω γιατί η δική σας δεν εμφανίζονται για μένα), καθώς και μία σε μια άλλη τοποθεσία (www.techsupportforum.com), Η οποία μου είπε πώς να διορθώσει το πρόβλημα, αλλά δεν είναι αυτό που ήταν. Ξέρεις ότι ήθελε να μάθει το γιατί lol. Ο σύνδεσμός σας δίνει το γιατί. Ευχαριστώ.

EDIT: Πού μπορεί να πάει πραγματικά να μάθουν πώς να διαβάσετε αυτούς τους κωδικούς και το αναγνωριστικό του; Είναι αυτό ένα από τα κράτη μέλη πιστοποιήσεων ή είναι κάτι άλλο; Ω, είμαι και εξακολουθεί να εργάζεται για σόλο μου lol malware.
Old 19 Φεβρουαρίου του 2009, 13:11
Malware Group

lol - Η Google είναι ο φίλος σας Bubba ....

Αναζήτηση για μόνο το κωδικό σφάλματος - I αναζήτηση για "σφάλμα 0x80041003" (χωρίς τα εισαγωγικά).

http://www.google.com/search?q=error% 200x80041003

Μην διαβάσετε μόνο το πρώτο hit είτε - σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει να περάσουν από ένα καλό αριθμό των σελίδων, πριν να βρείτε την απάντηση. Πάντοτε να επαληθεύσει την απάντηση - δεν μόλις δεχθεί το πρώτο ως σωστή απάντηση.

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.