99" δεν θα μπορούσε να" />
![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
1) φίλτρο Εκδήλωση με αίτημα "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent εντός 60 ΟΠΟΥ TargetInstance ISA" Win32_Processor "ΚΑΙ TargetInstance.LoadPercentage> 99" δεν θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί εκ νέου στο ονομάτος "//./ root/CIMV2 "λόγω σφάλματος 0x80041003. Εκδηλώσεις δεν μπορεί να παρέχεται μέσω αυτού του φίλτρου μέχρι το πρόβλημα να διορθωθεί.
2) Unable to initialize το πακέτο ασφάλειας Kerberos για έλεγχο ταυτότητας διακομιστή. Το πεδίο δεδομένων περιέχει τον αριθμό σφάλματος. Νομίζω ότι αυτό είναι το πεδίο δεδομένων που υποτίθεται ότι θα περιέχει τον αριθμό lol Δυαδικά δεδομένα: 0000: 00040000 00300002 00000000 C0003AA8 0008: 00000000 00000000 00000000 00000000 0010: 00000000 00000000 8009030E 3) Αυτή η μία ήταν απλά μια προειδοποίηση, αλλά συνέβη δύο φορές: Η κοινοποίηση Winlogon συνδρομητή <GPClient> ήταν διαθέσιμη για να χειριστούν μια περίπτωση κοινοποίησης. Προφανώς lol υπολογιστή μου τράκαρε και πάλι, δυστυχώς, όταν κολλάει, δεν υπάρχει λόγος δίνεται. Τα παραπάνω μηνύματα λάθους ελήφθησαν μετά την επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία, και στη συνέχεια να ξεκινήσει ξανά μετά από την ασφαλή λειτουργία. Σε ασφαλή λειτουργία το πρώτο μήνυμα λάθους ήταν κάτι σαν: "Η διακοπή λειτουργίας του υπολογιστή σε 11:15:46 ήταν απρόβλεπτες." Εμπρός; Microsoft, HELL YEAH ήταν απρόσμενη lol. σας κλειδωμένο για μένα ........ |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ει Bubba
Δοκιμάστε εδώ http://forums.techarena.in/vista-help/925348.htm φαίνεται να σχετίζονται με WBEM.
|
|
|||
|
|||
|
Χάρη Glaswegian. Είχα βρεθεί μια άλλη θέση στον ίδιο χώρο (δεν ξέρω γιατί η δική σας δεν εμφανίζονται για μένα), καθώς και μία σε μια άλλη τοποθεσία (www.techsupportforum.com), Η οποία μου είπε πώς να διορθώσει το πρόβλημα, αλλά δεν είναι αυτό που ήταν. Ξέρεις ότι ήθελε να μάθει το γιατί lol. Ο σύνδεσμός σας δίνει το γιατί. Ευχαριστώ.
EDIT: Πού μπορεί να πάει πραγματικά να μάθουν πώς να διαβάσετε αυτούς τους κωδικούς και το αναγνωριστικό του; Είναι αυτό ένα από τα κράτη μέλη πιστοποιήσεων ή είναι κάτι άλλο; Ω, είμαι και εξακολουθεί να εργάζεται για σόλο μου lol malware. |
|
|
|||
|
|||
|
lol - Η Google είναι ο φίλος σας Bubba ....
Αναζήτηση για μόνο το κωδικό σφάλματος - I αναζήτηση για "σφάλμα 0x80041003" (χωρίς τα εισαγωγικά). http://www.google.com/search?q=error% 200x80041003 Μην διαβάσετε μόνο το πρώτο hit είτε - σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει να περάσουν από ένα καλό αριθμό των σελίδων, πριν να βρείτε την απάντηση. Πάντοτε να επαληθεύσει την απάντηση - δεν μόλις δεχθεί το πρώτο ως σωστή απάντηση.