99" nije mogla biti" />
![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
1) Event filter s upitom "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent u roku od 60 GDJE TargetInstance ISA" Win32_Processor "I TargetInstance.LoadPercentage> 99" ne može se aktivirati u namespace "//./ root/CIMV2 "zbog pogreške 0x80041003. Događaji ne može biti isporučen preko ovog filtra dok je problem ispravljen.
2) Nije moguće pokrenuti sigurnosni paket za poslužitelj strane Kerberos autentifikaciju. Podaci polje sadrži broj pogreške. Mislim da je ovo polje podataka koje treba da sadrže broj lol Binarni podaci: 0000: 00040000 00300002 00000000 C0003AA8 0008: 00000000 00000000 00000000 00000000 0010: 00000000 00000000 8009030E 3) To je bio samo upozorenje, ali se desilo dva puta: The winlogon obavijesti pretplatnik je nedostupan <GPClient> rukovati obavijest događaj. Očito lol moj računalo pala opet, na žalost, kada je crashes, nema razloga dano. Navedena greška poruke su primljene Nakon što sam ponovno pokrenuti u sigurnom načinu rada, a zatim ponovno nakon booted siguran način. U sigurnom načinu rada prvog error poruka je nešto kao: "Kompjutor shutdown at 11:15:46 je neočekivano." Halo? Microsoft, pakao Da je neočekivano lol. li zaključano na mene ........ |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hej Bubba
Probaj ovdje http://forums.techarena.in/vista-help/925348.htm Čini se da se odnose na WBEM.
|
|
|||
|
|||
|
Hvala Glaswegian. Imao sam pronašao još jedan ulaz na istom mjestu (ne znam zašto tvoj ne poskočiti za mene), kao i jedan na drugom mjestu (www.techsupportforum.com), Koji mi je rekao kako ispraviti problem, ali ne i što je bilo. Znate li željeli znati ZAŠTO lol. Vaš link daje zašto. Hvala.
EDIT: Gdje mogu ići u stvari naučite kako čitati te kodove i Event ID-a? Je li to jedan od MS Certifications ili je nešto drugo? Oh, i ja sam solo i dalje radi na mojoj zlonamjernih programa lol. |
|
|
|||
|
|||
|
lol - Google je tvoj prijatelj Bubba ....
Pretraživanje na samo kod pogrešaka - Ja tražili "greška 0x80041003" (bez navodnika). http://www.google.com/search?q=error% 200x80041003 Ne samo čitati prvi udarac bilo - ponekad moraš proći kroz dobar broj stranica prije nego što pronađete odgovor. Uvijek verificirati svoj odgovor - ne samo prihvatiti kao prvi odgovor točan.