99" nem lehetett" />
![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
1) A rendezvény szűrő query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent 60 WHERE TargetInstance ISA" Win32_Processor "ÉS TargetInstance.LoadPercentage> 99" nem aktiválható a névteret "//./ root/CIMV2 "0x80041003 hiba miatt. Események nem szállították át a szűrőt, amíg a probléma korrigálni.
2) Nem lehet inicializálni a biztonsági csomag a Kerberos szerver oldali hitelesítést. Az adatmező tartalmazza a hiba számát. Azt hiszem, ez az adat, hogy a területen van, hogy tartalmazza a szám lol Bináris adatok: 0000: 00040000 00300002 00000000 C0003AA8 0008: 00000000 00000000 00000000 00000000 0010: 00000000 00000000 8009030E 3) Ez csak egy figyelmeztetés, de kétszer történt: a Winlogon értesítési előfizető <GPClient> elérhetetlen volt kezelni a bejelentést esemény. Természetesen lol lezuhant újra a számítógépet, sajnos, ha összeomlik, nincs ok adni. A fenti hibaüzenetek érkezett Miután újraindítani csökkentett módban, majd házipapucs után ismét a biztonságos módot. A safe mode az első hibaüzenet valami ilyesmi: "A számítógép kikapcsolásakor at 11:15:46 váratlan volt." Halló? A Microsoft, a pokol YEAH volt váratlan lol. Ön zárt rám ........ |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
|
|||
|
|||
|
Köszönet Glasgow. Én találtam egy másik bejegyzést, ugyanazon a helyszínen (nem tudom, miért nem a tiéd pop up for me), valamint egy másik helyén (www.techsupportforum.com), Ami azt mondta nekem, hogy korrigálja a problémát, de nem mi volt. Tudod, szeretném tudni miért lol. Ön adja meg a kapcsolatot, hogy miért. Köszönöm.
EDIT: Hol tudok menni ténylegesen tanulni, hogyan kell olvasni ezeket a kódokat és eseményazonosító's? Van, hogy az MS minősítések, vagy valami más? Ja, és én még mindig az én egyéni malware lol. |
|
|
|||
|
|||
|
lol - Google a barátod Bébé ....
Keresés csak a hibakód - I kerestünk "hiba 0x80041003" (idézőjelek nélkül). http://www.google.com/search?q=error% 200x80041003 Ne csak olvassa el az első találatot sem - néha be kell menni egy jó oldalak számát, mielőtt választ találni. Mindig ellenőrizze a választ - nem csupán elfogadni az első válasz a helyes.