![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Не съм сигурен какво се случи, но аз определяне товарят Photoshop CS3 да опитате и след игра със снимки за известно време реших да видя какво ще правя с програмата videos.I установено, че е необходимо да си изтеглите Quiktime, всичко това е ОК, но когато отидох да рестартирате моя екран отиде луд. Аз figuared, че е налице conflick с нови видео карти, че аз инсталиран earlyer този ден. Както intrying да си спомня как стартира в безопасен режим някак ми inturnal часовник или нещо се промени, както и програмата Свалих да опита за 30 дни не повече време за това. Накратко аз само трябваше 30 мин да изпробвате програмата, има ли somethig мога да променя? |
|
| |||
| |||
| подслушване F8 при стартиране ще ви даде възможност за "safemode" или "последната известна добра конфигурация" Когато въвеждате вашия часовник BIOS е наред? Ако BIOS време продължава да променят това най-вероятно е свързана с CMOS батерията |
|
| |||
| |||
| Часът е точно сега, но когато се тя да стартира в безопасен режим. Аз отидох в System Restore и изпратени до май, и разбира се не е ли на точка за възстановяване. Аз преместен на декември и то да се възстанови преди да се инсталират Quick Time. След това забелязах, че времето е wroung и я възстановите. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RealPlayer е ballache. Ти не можеш да обувка под прозорците на всички?
|
| |||
| |||
| Да аз бях в състояние да я възстанови, както казах по-горе, когато се стартира в безопасен режим отидох да се възстанови и той ме изпрати до май 2007. Първата ми мисъл беше О, не се знае точки за възстановяване, след това разбрах, че на месец беше wroung и преместени в дясно месец и възстановени само за инсталиране на Quick Time |
|
| |||
| |||
| За бъдещи справки вероятно би могло да има само синхронизира вашия часовник, но като evilfantasy каза по-горе може да искате да проверите за зловреден софтуер само в случай, |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 1TB Външен твърд диск - Flashing Lights - Лоши неща се случиха | Paul4763 | Дискове & сменяемите носители | 6 | 28-ми октомври 2009 12:55 |
| Ако това никога не се е случило с теб Може би няма да повярвате Това | buchanan | Общи Хардуер Чат | 14 | 31 май 2009 г. 13:21 |
| Някой да знае какво би могло да се случи с нашата тоалетна? | Джими Шапка | Изключено Тема Дискусия | 10 | 7 април 2008 12:00 |
| Какво се случи | Gazmondo | Общността Новини & Чат | 6 | 10 Feb 2008 18:52 |
| Нишка Инструменти | |
| |