![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nejsem si jistý, co se stalo, ale já si nahraje Photoshop CS3 vyzkoušet a po hraní s obrázky na chvíli jsem se rozhodl zjistit, jaké programu by se videos.I zjištěno, že jsem musel stahovat Quiktime, že vše bylo v pořádku, ale Když jsem šel do restartu mé obrazovce zešílel. I figuared že existuje conflick s novou grafickou kartu, která Nainstaloval jsem earlyer ten den. Každopádně intrying si vzpomenout, jak nastartovat v nouzovém režimu nějak moje inturnal hodiny, nebo tak něco změnilo, a já stáhli program vyzkoušet po dobu 30 dnů, nemá více času na to. V krátkosti jsem pouze 30 min vyzkoušet program, existuje somethig mohu změnit? |
|
| |||
| |||
| odposlechnuto F8 při spuštění vám možnost 'safemode' či 'poslední známé funkční konfigurace' Po zadání vašeho času BIOS je špatně? Pokud BIOS době stále se měnící této největší pravděpodobností má co do činění s CMOS baterie |
|
| |||
| |||
| Čas je teď, ale když jsem ji na start v nouzovém režimu. Šel jsem do obnovení systému a je odesláno do května, a samozřejmě tam bylo znát bod obnovení. Jsem se přesunul do prosince, a navrátil jej předtím, než jsem nainstalován Quick Time. Po, že jsem si všiml, že čas byl wroung a resetujte jej. |
|
| |||
| |||
| Ty by se patrně se podívat na tento post. Nikdy bolí zkontrolovat malware. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RealPlayer je ballache. Rádi byste nemohli zavést do oken na všech?
|
| |||
| |||
| Ano, byl jsem schopen ho obnovit, jak jsem řekl výše, když jsem začal v nouzovém režimu jsem šel k obnově a poslal mě do května 2007. Moje první myšlenka byla oh ne je vědět, body obnovení, potom jsem si uvědomil, že měsíc byl wroung a přesunut do pravého měsíc a obnovena jen pro instalaci Quick Time |
|
| |||
| |||
| Pro budoucí použití, pravděpodobně by mohla mít jen synchronizovala Váš čas, ale jak je uvedeno výše evilfantasy můžete zkontrolovat malware jen v případě, |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| 1TB externí HDD - Blikající světla - Bad Things Have Happened | Paul4763 | Drives & Removable Media | 6 | 28.října 2009 12:55 |
| Pokud se to nikdy nestalo, aby jste si pravděpodobně nebude věřit | Buchanan | Obecné Hardware Chat | 14 | 31. května 2009 13:21 |
| Ví někdo, co se stalo na našem záchodě? | Jimmy Hat | Vypnout Téma diskuze | 10 | 7 dubna 2008 12:00 |
| Co se stalo | Gazmondo | Společenství Novinky a chat | 6 | 10. února 2008 18:52 |
| Thread Nástroje | |
| |