![]() |
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι σίγουρος τι συμβαίνει, αλλά προβλέπεται φορτωθεί Photoshop CS3 και μετά να προσπαθήσουμε να παίζουν με εικόνες για λίγο αποφάσισα να δω τι θα κάνει το πρόγραμμα με videos.I βρέθηκε ότι χρειάζεται να κατεβάσετε Quiktime, ότι όλα ήταν εντάξει, αλλά όταν πήγα να επανεκκινήσετε οθόνη μου τρελάθηκε. I figuared ότι υπήρχε conflick με νέα κάρτα βίντεο που θα εγκατασταθεί earlyer εκείνη την ημέρα. Τέλος πάντων intrying να θυμόμαστε πώς εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία inturnal ρολόι μου με κάποιον ή κάτι άλλαξε, και το πρόγραμμα θα προσπαθήσει να κατεβάσει για 30 ημέρες δεν έχει περισσότερο χρόνο σε αυτό. Με λίγα λόγια μου είχε μόνο 30 λεπτά για να δοκιμάσουν το πρόγραμμα, υπάρχει somethig Ι μπορεί να αλλάξει; |
|
| |||
| |||
| υποκλοπή F8 κατά την εκκίνηση θα σας δώσει την επιλογή για 'safemode "ή" τελευταίες γνωστές και σωστές ρυθμίσεις " Όταν εισάγετε BIOS ρολόι σας είναι λάθος; Αν το Bios και ώρα κρατάει αυτή η πιο πιθανή αλλαγή έχει να κάνει με την μπαταρία CMOS |
|
| |||
| |||
| Η στιγμή είναι τώρα, αλλά όταν έχω να ξεκινήσουν σε ασφαλή λειτουργία. Πήγα σε σύστημα και να αποκαταστήσει την αποστολή έως τον Μάιο, και φυσικά ήταν εκεί γνωρίζει σημείο επαναφοράς. Ι μεταφέρεται στο Δεκέμβριο και να αποκατασταθεί πριν να εγκατασταθεί Quick Time. Μετά από αυτό παρατήρησα ότι ο χρόνος που ήταν wroung και επαναφέρετε. |
|
| |||
| |||
| Θα πρέπει ίσως να δούμε αυτήν την ανάρτηση. Ποτέ μην πονάει για να ελέγξει για το κακόβουλο λογισμικό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RealPlayer είναι ένα ballache. Είσαι δεν είναι σε θέση να εκκινήσετε σε κατάσταση σε όλα τα παράθυρα;
|
| |||
| |||
| Ναι είχα την ευκαιρία να το αποκτήσουν, για την αποκατάσταση, όπως είπα παραπάνω, όταν έχω ξεκινήσει σε ασφαλή λειτουργία πήγα για την αποκατάσταση και μου έστειλε το Μάιο του 2007. Η πρώτη μου σκέψη ήταν μα δεν υπάρχει γνωρίζουν σημεία επαναφοράς, τότε κατάλαβα ότι ήταν το μήνα wroung και μετακινήθηκε προς τα δεξιά μήνα και να αποκατασταθεί μόνο με την εγκατάσταση Quick Time |
|
| |||
| |||
| Για το μέλλον πιθανότατα θα μπορούσε να έχει μόνο συγχρονίζονται σας ρολόι, αλλά όπως είπε evilfantasy παραπάνω μπορεί να θέλετε να ελέγξετε για malware μόνο σε περίπτωση |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 1TB External HDD - Flashing Lights - κακά πράγματα έχουν συμβεί | Paul4763 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 28 Οκτωβρίου 2009 12:55 |
| Εάν αυτό δεν συνέβη ποτέ να σας ενδεχομένως να μην το πιστέψεις | Buchanan | Γενική Συζήτηση Hardware | 14 | 31 Μαΐου 2009 13:21 |
| Ξέρει κανείς τι θα μπορούσε να μας συμβεί στην τουαλέτα; | Jimmy Hat | Off Topic Συζήτηση | 10 | 7 Απρ 2008 12:00 |
| Τι συνέβη | Gazmondo | Κοινότητας Νέα & Chat | 6 | 10 Φεβ 2008 18:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |