manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Što se dogodilo

Reply

Thread Tools
Old 29. prosinca 2007, 20:02
Novi član grupe

Default Što se dogodilo

Im 'ne siguran što se dogoditi, ali ja se učita Photoshop CS3 pokušati nakon igranja sa slikama malo sam odlučio vidjeti što će učiniti sa programom videos.I pronašao da sam potrebna za preuzimanje Quiktime, sve što je bilo ok, ali kad sam otišao ponovno moj ekran ode lud. Ja figuared da je s novim conflick video kartice instalirane earlyer da sam taj dan. Anyway intrying sjetiti kako pokrenuti u sigurnom načinu rada nekako moje inturnal sat ili nešto promijeniti, a program sam pokušati preuzeti u 30 dana nema više vremena za to. Ukratko sam imao samo 30 min da isprobate program, postoji somethig ne mogu promijeniti?
Old 29. prosinca 2007, 21:58
Member Group

Default Što se dogodilo

kuckanje F8 pri pokretanju će vam dati mogućnost za 'safemode "ili" Last Known Good Configuration'

Kad unesete vaš BIOS je sat krivo? Ako BIOS mijenjanje ovom trenutku drži najvjerojatnije ima veze s CMOS baterija
Old 30. prosinca 2007, 00:27
Novi član grupe

Default Što se dogodilo

Vrijeme je upravo sada, ali kad sam ga pokrenuti u sigurnom načinu rada. I uđe u sistem vratiti te ga poslao u svibnju, i naravno tu je znati točku vraćanja. Sam se preselila u prosincu i vrativši ga prije nego što sam instaliran Quick Time. Nakon što sam primjetio da je tada bio i reset wroung ga.
Old 30. prosinca 2007, 00:31
Moderator / ica grupe

Default Što se dogodilo

Trebali bi vjerojatno pogledati ovaj post. Nikad ne boli to ček za štetne sadržaje.

Old 30 pro 2007, 00:55
Donatorska Grupa

Default Što se dogodilo

RealPlayer je ballache. Jeste li ne u mogućnosti to čizma u Windows uopće?

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 30 pro 2007, 11:38
Novi član grupe

Default Što se dogodilo

Da sam bio u mogućnosti da biste dobili Internet to vratiti, kao što sam rekao gore, kada sam započeo u siguran način JA je otišao to vratiti i on me poslao do svibnja 2007. Moja prva misao bila O, ne znam postoji točke vraćanja, onda shvatio sam da je mjesec dana bio wroung i ja preselili na pravo mjeseca i vratio se samo za instaliranje Quick Time
Old 30. prosinca 2007, 17:29
Member Group

Default Što se dogodilo

Za buduću referencu vjerojatno može imati samo sinkronizirati Vaše sata, ali kako je rekao evilfantasy iznad Vas svibanj želite provjeriti samo za štetne sadržaje, u slučaju
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
1TB HDD External - Flashing Lights - Bad Things Have Happened Paul4763 Drives & Izmjenjivi mediji 6 28 listopad 2009 12:55
Ako se to nije dogodilo da ste vjerojatno nećete Vjerujte To Buchanan General Hardware Chat 14 31. svibanj 2009 13:21
Bilo tko znati što bi moglo imati dogoditi se na naš WC? Jimmy Hat Off Topic Discussion 10 7. travanj 2008 12:00
Što se dogodilo Gazmondo Community News & Chat 6 10. veljača 2008 18:52
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.