![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im 'ne siguran što se dogoditi, ali ja se učita Photoshop CS3 pokušati nakon igranja sa slikama malo sam odlučio vidjeti što će učiniti sa programom videos.I pronašao da sam potrebna za preuzimanje Quiktime, sve što je bilo ok, ali kad sam otišao ponovno moj ekran ode lud. Ja figuared da je s novim conflick video kartice instalirane earlyer da sam taj dan. Anyway intrying sjetiti kako pokrenuti u sigurnom načinu rada nekako moje inturnal sat ili nešto promijeniti, a program sam pokušati preuzeti u 30 dana nema više vremena za to. Ukratko sam imao samo 30 min da isprobate program, postoji somethig ne mogu promijeniti? |
|
| |||
| |||
| kuckanje F8 pri pokretanju će vam dati mogućnost za 'safemode "ili" Last Known Good Configuration' Kad unesete vaš BIOS je sat krivo? Ako BIOS mijenjanje ovom trenutku drži najvjerojatnije ima veze s CMOS baterija |
|
| |||
| |||
| Vrijeme je upravo sada, ali kad sam ga pokrenuti u sigurnom načinu rada. I uđe u sistem vratiti te ga poslao u svibnju, i naravno tu je znati točku vraćanja. Sam se preselila u prosincu i vrativši ga prije nego što sam instaliran Quick Time. Nakon što sam primjetio da je tada bio i reset wroung ga. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RealPlayer je ballache. Jeste li ne u mogućnosti to čizma u Windows uopće?
|
| |||
| |||
| Da sam bio u mogućnosti da biste dobili Internet to vratiti, kao što sam rekao gore, kada sam započeo u siguran način JA je otišao to vratiti i on me poslao do svibnja 2007. Moja prva misao bila O, ne znam postoji točke vraćanja, onda shvatio sam da je mjesec dana bio wroung i ja preselili na pravo mjeseca i vratio se samo za instaliranje Quick Time |
|
| |||
| |||
| Za buduću referencu vjerojatno može imati samo sinkronizirati Vaše sata, ali kako je rekao evilfantasy iznad Vas svibanj želite provjeriti samo za štetne sadržaje, u slučaju |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 1TB HDD External - Flashing Lights - Bad Things Have Happened | Paul4763 | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 28 listopad 2009 12:55 |
| Ako se to nije dogodilo da ste vjerojatno nećete Vjerujte To | Buchanan | General Hardware Chat | 14 | 31. svibanj 2009 13:21 |
| Bilo tko znati što bi moglo imati dogoditi se na naš WC? | Jimmy Hat | Off Topic Discussion | 10 | 7. travanj 2008 12:00 |
| Što se dogodilo | Gazmondo | Community News & Chat | 6 | 10. veljača 2008 18:52 |
| Thread Tools | |
| |