kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Mi történt

Reply

Téma eszközök
Old December 29, 2007, 20:02
Új tag Csoport

Default Mi történt

Nem tudom, mi történik, de le loaded Photoshop CS3 próbálni, és azt követően játszott a képeket egy darabig úgy döntöttem, hogy mi a program elvégzi a videos.I találtam, hogy én Quiktime letöltéséhez szükséges, hogy minden OK volt, de Amikor a képernyőn ment restart én őrült. Én figuared, hogy volt egy conflick új videokártya, hogy telepítve earlyer aznap. Egyébként intrying emlékezni hogyan induló csökkentett módban valahogy én inturnal óra, vagy valami megváltozott, és a program Letöltöttem próbálni 30 napig nincs több idő van. Röviden csak 30 perc volt, hogy próbálja ki a programot, van somethig tudok változni?
Old December 29, 2007, 21:58
Csoport tagja

Default Mi történt

menetfúró F8 induláskor megadja a lehetőséget a "safemode" vagy a "legutolsó helyes konfiguráció"

Amikor a BIOS van a clock baj? Ha a BIOS ideje tart ez a változó a legvalószínűbb, hogy a CMOS elem
Old December 30, 2007, 00:27
Új tag Csoport

Default Mi történt

Az idő most, de ha megvan az induláshoz, a biztonságos módot. Bementem a rendszer-visszaállítás és eljuttatni május, és persze ott volt, tudja-visszaállítási pontot. Költöztem és decembere és helyreállítására, hogy mielőtt telepíteni Quick Time. Ezek után vettem észre, hogy elérkezett az idő wroung és a reset meg.
Old December 30, 2007, 00:31
Moderátor Csoport

Default Mi történt

Akkor valószínűleg egy pillantást ez felad. Soha nem árt ellenőrizni a rosszindulatú programok.

Old December 30 2007, 00:55
Donor Group

Default Mi történt

A RealPlayer egy ballache. Ön még nem tudott csomagtartó-ba Windows egyáltalán?

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old December 30 2007, 11:38
Új tag Csoport

Default Mi történt

Igen, tudta, hogy ez a folyamat, ahogy fentebb már említettük, amikor elindult a safe mode Elmentem helyreállítására, és elküldte nekem, hogy 2007. Az első gondolata az volt, ó, nem is tudom, visszaállítási pontot, aztán rájöttem, hogy a hónap volt, és én wroung mozgatni a jobb hónap és vissza csak a létesítési Quick Time
Old December 30, 2007, 17:29
Csoport tagja

Default Mi történt

A későbbiekben talán te is csak a szinkronizált óra, de a fent említett evilfantasy akkor ellenőrizze a kártékony program csak abban az esetben
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
1TB External HDD - Flashing Lights - Bad Things Have Happened Paul4763 Drives & Removable Media 6 Október 28, 2009 12:55
Ha ez soha nem történt veled Talán Nem hiszem el Buchanan Általános fémáru Chat 14 31. május 2009 13:21
Tudja valaki, mi történt volna, a mi WC-vel? Jimmy Hat Off Topic Discussion 10 7. április 2008 12:00
Mi történt Gazmondo Közösségi Hírek & Chat 6 10. február 2008 18:52
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.