![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nem tudom, mi történik, de le loaded Photoshop CS3 próbálni, és azt követően játszott a képeket egy darabig úgy döntöttem, hogy mi a program elvégzi a videos.I találtam, hogy én Quiktime letöltéséhez szükséges, hogy minden OK volt, de Amikor a képernyőn ment restart én őrült. Én figuared, hogy volt egy conflick új videokártya, hogy telepítve earlyer aznap. Egyébként intrying emlékezni hogyan induló csökkentett módban valahogy én inturnal óra, vagy valami megváltozott, és a program Letöltöttem próbálni 30 napig nincs több idő van. Röviden csak 30 perc volt, hogy próbálja ki a programot, van somethig tudok változni? |
|
| |||
| |||
| menetfúró F8 induláskor megadja a lehetőséget a "safemode" vagy a "legutolsó helyes konfiguráció" Amikor a BIOS van a clock baj? Ha a BIOS ideje tart ez a változó a legvalószínűbb, hogy a CMOS elem |
|
| |||
| |||
| Az idő most, de ha megvan az induláshoz, a biztonságos módot. Bementem a rendszer-visszaállítás és eljuttatni május, és persze ott volt, tudja-visszaállítási pontot. Költöztem és decembere és helyreállítására, hogy mielőtt telepíteni Quick Time. Ezek után vettem észre, hogy elérkezett az idő wroung és a reset meg. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A RealPlayer egy ballache. Ön még nem tudott csomagtartó-ba Windows egyáltalán?
|
| |||
| |||
| Igen, tudta, hogy ez a folyamat, ahogy fentebb már említettük, amikor elindult a safe mode Elmentem helyreállítására, és elküldte nekem, hogy 2007. Az első gondolata az volt, ó, nem is tudom, visszaállítási pontot, aztán rájöttem, hogy a hónap volt, és én wroung mozgatni a jobb hónap és vissza csak a létesítési Quick Time |
|
| |||
| |||
| A későbbiekben talán te is csak a szinkronizált óra, de a fent említett evilfantasy akkor ellenőrizze a kártékony program csak abban az esetben |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 1TB External HDD - Flashing Lights - Bad Things Have Happened | Paul4763 | Drives & Removable Media | 6 | Október 28, 2009 12:55 |
| Ha ez soha nem történt veled Talán Nem hiszem el | Buchanan | Általános fémáru Chat | 14 | 31. május 2009 13:21 |
| Tudja valaki, mi történt volna, a mi WC-vel? | Jimmy Hat | Off Topic Discussion | 10 | 7. április 2008 12:00 |
| Mi történt | Gazmondo | Közösségi Hírek & Chat | 6 | 10. február 2008 18:52 |
| Téma eszközök | |
| |