פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

מה קרה

Reply

שרשרת כלים
Old 29 דצמבר 2007, 20:02
קבוצת חברות חדשות

Default מה קרה

אני לא בטוח מה יקרה, אבל אני למטה טעון Photoshop CS3 לנסות לאחר ששיחק עם תמונות לזמן החלטתי לראות מה היה עושה את התוכנית עם videos.I מצא כי הייתי צריכה להוריד Quiktime, כי הכל היה בסדר אבל כאשר נכנסתי להפעיל מחדש את המסך הלך משוגע. אני figuared שישנו conflick עם כרטיס וידאו חדש כי התקנתי earlyer באותו יום. בכל מקרה intrying לזכור כיצד להניע במצב בטוח איכשהו inturnal השעון שלי או משהו שונה, ואת התוכנית אני הורדתי לנסות במשך 30 ימים, אין לו יותר זמן על זה. בקיצור היה לי רק 30 דק 'לנסות את התוכנית, היא שם somethig אני יכול לשנות?
Old 29 דצמבר 2007, 21:58
חבר קבוצת

Default מה קרה

דפיקה על F8 בעת ההפעלה תעניק לך את האפשרות של 'safemode' או 'Last Known Good Configuration'

כאשר אתה מזין את שעון ה-BIOS הוא לא בסדר? אם ה-BIOS פעם שומר שינוי זה כנראה היה צריך לעשות עם סוללה CMOS
Old 30 דצמבר 2007, 00:27
קבוצת חברות חדשות

Default מה קרה

זה הזמן עכשיו, אבל כאשר יש לי את זה כדי להפעיל את במצב בטוח. אני נכנס לשחזור המערכת והיא שלחה למאי, וכמובן היה יודע נקודת שחזור. אני זז עד דצמבר אותה ואת משוחזר התקנתי לפני זמן מהיר. לאחר מכן שמתי לב כי הזמן היה wroung ו לאפס אותה.
Old 30 דצמבר 2007, 00:31
מנהל קבוצת

Default מה קרה

אתה ודאי צריך לראות על הודעה זו. אף פעם לא כואב כדי לבדוק תוכנה זדונית.

Old 30 דצמבר 2007, 00:55
קבוצת תורמים

Default מה קרה

RealPlayer הוא ballache. אתה לא יכול לאתחל לתוך Windows בכלל?

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 30 דצמבר 2007, 11:38
קבוצת חברות חדשות

Default מה קרה

כן, הייתי יכול לקבל את זה כדי לשחזר, כמו שאמרתי לעיל כשהגעתי התחיל במצב בטוח הלכתי לשחזר והיא שלחה אותי במאי 2007. המחשבה הראשונה שלי הייתה קיימת או לא יודע נקודות השחזור, ולאחר מכן הבנתי כי החודש היה wroung ואני זז מצד ימין חודש רק כדי להיות משוחזרים להתקנת מהיר שעה
Old 30 דצמבר 2007, 17:29
חבר קבוצת

Default מה קרה

לקבלת בעתיד אתה בוודאי יכול היה פשוט מסונכרנים את השעון, אבל כמו evilfantasy אמר לעיל ייתכן שתרצה לבדוק אם תוכנה זדונית רק במקרה
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
1TB דיסק קשיח חיצוני - Flashing Lights - דברים רעים קרו Paul4763 כוננים & נשלפת 6 28 אוקטובר 2009 12:55
אם זה מעולם לא קרה לך, אתה סביר להניח שלא מאמין buchanan כללי חומרה צ 'אט 14 31 מאי 2009 13:21
מישהו יודע מה קרה יכול היה בשירותים שלנו? Hat, ג 'ימי דיון Off topic 10 7 אפריל 2008 12:00
מה קרה Gazmondo קהילה חדשות וצ 'אטים 6 -10 פברואר 2008 18:52
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.