![]() |
|
| |||
| |||
| אני לא בטוח מה יקרה, אבל אני למטה טעון Photoshop CS3 לנסות לאחר ששיחק עם תמונות לזמן החלטתי לראות מה היה עושה את התוכנית עם videos.I מצא כי הייתי צריכה להוריד Quiktime, כי הכל היה בסדר אבל כאשר נכנסתי להפעיל מחדש את המסך הלך משוגע. אני figuared שישנו conflick עם כרטיס וידאו חדש כי התקנתי earlyer באותו יום. בכל מקרה intrying לזכור כיצד להניע במצב בטוח איכשהו inturnal השעון שלי או משהו שונה, ואת התוכנית אני הורדתי לנסות במשך 30 ימים, אין לו יותר זמן על זה. בקיצור היה לי רק 30 דק 'לנסות את התוכנית, היא שם somethig אני יכול לשנות? |
|
| |||
| |||
| דפיקה על F8 בעת ההפעלה תעניק לך את האפשרות של 'safemode' או 'Last Known Good Configuration' כאשר אתה מזין את שעון ה-BIOS הוא לא בסדר? אם ה-BIOS פעם שומר שינוי זה כנראה היה צריך לעשות עם סוללה CMOS |
|
| |||
| |||
| זה הזמן עכשיו, אבל כאשר יש לי את זה כדי להפעיל את במצב בטוח. אני נכנס לשחזור המערכת והיא שלחה למאי, וכמובן היה יודע נקודת שחזור. אני זז עד דצמבר אותה ואת משוחזר התקנתי לפני זמן מהיר. לאחר מכן שמתי לב כי הזמן היה wroung ו לאפס אותה. |
|
| |||
| |||
| אתה ודאי צריך לראות על הודעה זו. אף פעם לא כואב כדי לבדוק תוכנה זדונית. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RealPlayer הוא ballache. אתה לא יכול לאתחל לתוך Windows בכלל?
|
| |||
| |||
| כן, הייתי יכול לקבל את זה כדי לשחזר, כמו שאמרתי לעיל כשהגעתי התחיל במצב בטוח הלכתי לשחזר והיא שלחה אותי במאי 2007. המחשבה הראשונה שלי הייתה קיימת או לא יודע נקודות השחזור, ולאחר מכן הבנתי כי החודש היה wroung ואני זז מצד ימין חודש רק כדי להיות משוחזרים להתקנת מהיר שעה |
|
| |||
| |||
| לקבלת בעתיד אתה בוודאי יכול היה פשוט מסונכרנים את השעון, אבל כמו evilfantasy אמר לעיל ייתכן שתרצה לבדוק אם תוכנה זדונית רק במקרה |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| 1TB דיסק קשיח חיצוני - Flashing Lights - דברים רעים קרו | Paul4763 | כוננים & נשלפת | 6 | 28 אוקטובר 2009 12:55 |
| אם זה מעולם לא קרה לך, אתה סביר להניח שלא מאמין | buchanan | כללי חומרה צ 'אט | 14 | 31 מאי 2009 13:21 |
| מישהו יודע מה קרה יכול היה בשירותים שלנו? | Hat, ג 'ימי | דיון Off topic | 10 | 7 אפריל 2008 12:00 |
| מה קרה | Gazmondo | קהילה חדשות וצ 'אטים | 6 | -10 פברואר 2008 18:52 |
| שרשרת כלים | |
| |