mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Kas atsitiko

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 29, 2007, 20:02
Naujas Narys

Default Kas atsitiko

Nežinau, kas atsitiks, bet aš nustatantis įkelti Photoshop CS3 pabandyti ir po to žaisti su paveikslėlius, o aš nusprendžiau, kad pamatyti, kas programa padarys su videos.I nustatė, kad man reikia parsisiųsti Quiktime, visa tai buvo OK, bet Kai nuėjau paleiskite mano ekrano išėjo iš proto. Aš figuared, kad buvo su nauja video korta conflick kad aš įrengtas earlyer tą pačią dieną. Anyway intrying prisiminti, kaip pradėti ir saugus būdas kažkodėl mano inturnal laikrodis ar kas nors pasikeitė, ir programos I downloaded pabandyti 30 dienų ne daugiau laiko. Trumpai tariant, aš turėjau tik 30 min išbandyti programą, tai ten somethig galiu pakeisti?
Old Gruodis 29, 2007, 21:58
Narys

Default Kas atsitiko

bakstelėti F8 paleidžiant gausite už "pasirinkimo safemode" arba paskutinės žinomos geros konfigūracijos "

Kai įvedate BIOS Jūsų laikrodis blogai? Jei BIOS metu nuolat keičiasi tai greičiausiai yra susijęs su CMOS baterija
Old Gruodis 30, 2007, 00:27
Naujas Narys

Default Kas atsitiko

Laikas yra dabar, bet kai aš jį pradėti imu. Aš nuėjau į System Restore, ir ji nusiuntė į gegužės mėnesį, ir, žinoma, buvo žinoti atkūrimo tašką. Aš persikėlė į gruodžio mėn atkūrė jį, kol aš įdiegta Quick Time. Po to aš pastebėjau, kad laikas buvo wroung ir iš naujo ją.
Old Gruodis 30, 2007, 00:31
Moderatorius Grupė

Default Kas atsitiko

Jūs tikriausiai turėtų būti peržiūrėti šį pranešimą. Niekada skauda patikrinti kenkėjiškų programų.

Old Gruodis 30, 2007, 00:55
Donorų grupės

Default Kas atsitiko

RealPlayer yra ballache. Ar jums nepavyko įkelti į "Windows at all?

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Gruodis 30, 2007, 11:38
Naujas Narys

Default Kas atsitiko

Taip, man pavyko gauti ją atkurti, kaip sakiau anksčiau, kai pradėjau į safe mode aš vėl, ir ji nusiuntė mane 2007 m. gegužės mėn. Mano pirmoji mintis buvo Oh no ten tai žinoti taškus, tada aš supratau, kad mėnuo buvo wroung ir aš persikėlė į dešinę mėnesį ir vėl tiesiog būti įrengti Quick Time
Old Gruodis 30, 2007, 17:29
Narys

Default Kas atsitiko

Norėdami ateityje tikriausiai galėjo tik sinchronizuoti savo laikrodžio, bet, kaip minėta pirmiau evilfantasy galite patikrinti kenkėjiškų tik tuo atveju,
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.