![]() |
|
| |||
| |||
| Es neesmu pārliecināts, kas notiks, bet es noteikti ielādes Photoshop CS3 mēģināt un pēc spēles ar bildēm, lai, kamēr es nolēmu, lai redzētu programma darīs ar videos.I konstatēja, ka man vajadzēja lejupielādēt Quiktime, viss bija ok, bet kad es devos uz atsākt mana ekrāna sajuka. Es figuared, ka tur bija conflick ar jaunu video karti, es instal earlyer dienā. Anyway intrying atcerēties, kā sākt darbību drošā režīmā kaut manu inturnal pulksteni vai kaut ko mainīt, un programma es lejupielādēt izmēģināt 30 dienas, nav vairāk laika par to. Īsāk sakot man bija tikai 30 min izmēģināt programmu, vai ir somethig es varu mainīt? |
|
| |||
| |||
| tapping F8 pie starta dos jums iespēju "safemode 'vai' Last Known Good configuration ' Ievadot BIOS ir jūsu pulksteni nepareizi? Ja Bios laiks vienmēr mainās šī visticamāk ir saistīts ar CMOS bateriju |
|
| |||
| |||
| Brīdis ir pienācis tagad, bet kad es dabūju to sākt darbību drošā režīmā. Iegāju sistēmā atjaunotu un nosūtīja līdz maijam un, protams, nebija zināms atjaunošanas punktu. Es pārcēlos uz decembrim un atjaunot to pirms es instalēta Quick Time. Pēc tam es pamanīju, ka laiks bija wroung un atiestatīt to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RealPlayer ir ballache. Vai jūs nevarat ielādēs logiem visos?
|
| |||
| |||
| Jā man bija iespēja iegūt to atjaunot, kā jau teicu iepriekš, kad es saņēmu sākās drošajā režīmā es gāju, lai atjaunotu un nosūtīja man ar 2007.gada maiju. Mana pirmā doma bija ak nē tur ir pazīstams atjaunošanas punktus, tad es sapratu, ka mēnesī bija wroung un es pārcēlos uz labo mēnesi, un atjaunot tikai būt uzstādīšanai Quick Time |
|
| |||
| |||
| Turpmākai atsaucei jums, iespējams, varētu būt vienkārši sinhronizētas savu pulksteni, bet kā evilfantasy minēts iepriekš jūs vēlaties, lai pārbaudītu malware tikai gadījumā, ja |
![]() |
|
| Bookmarks |