![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Nie wiem co się stało, ale w dół załadowany Photoshop CS3 i spróbować po zdjęcia z gry na pewien czas postanowiłem zobaczyć, co program będzie zrobić z videos.I znaleźć, że potrzebne do pobrania Quiktime, że wszystko było ok, ale kiedy poszedłem do mojego restart ekranu poszedł szalony. I figuared że istnieje conflick nowe karty graficznej, że zainstalowane earlyer tego dnia. Anyway intrying do zapamiętania, jak uruchomić w trybie awaryjnym jakiś mój inturnal zegar czy coś zmienił, a program Ściągnąłem spróbować za 30 dni nie ma więcej czasu na to. W skrócie mogę tylko 30 min wypróbować program, istnieje somethig mogę zmienić? |
|
| |||
| |||
| naciskając klawisz F8 przy starcie daje opcję "SafeMode" lub "ostatniej znanej dobrej konfiguracji" Po wprowadzeniu systemu BIOS jest twój zegar źle? Jeśli BIOS czasu wciąż się zmienia ten najprawdopodobniej ma zrobić z baterii CMOS |
|
| |||
| |||
| Czas jest teraz, ale kiedy mam go uruchomić w trybie awaryjnym. I poszedł do przywracania systemu i przesyłane do maja, i oczywiście nie było wiedzieć, punkt przywracania. I przeniósł się do grudnia i przywrócił go przed zainstalowany Quick Time. Po tym zauważyłem, że czas był wroung oraz zresetować go. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Realplayer jest ballache. Czy nie jest w stanie uruchomić system Windows w ogóle?
|
| |||
| |||
| Tak udało mi się go przywrócić, jak powiedziałem wyżej, kiedy rozpoczął się w trybie awaryjnym i udał się do przywrócenia i posłał mnie do maja 2007. Moja pierwsza myśl była oh nie istnieje wiedzieć punktów przywracania, to zdałem sobie sprawę, że miesiąc był wroung i przeniósł się do prawa miesiąc i przywrócony tylko do instalowania Quick Time |
|
| |||
| |||
| W przyszłości prawdopodobnie może mieć tylko zsynchronizowane swój zegar, ale jak wspomniano powyżej evilfantasy można sprawdzić złośliwego oprogramowania tylko w przypadku |