menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Čo sa stalo

Reply

Thread Tools
Old 29. decembra 2007, 20:02
Nový člen skupiny

Default Čo sa stalo

Nie som si istý, čo sa stalo, ale já si nahraje Photoshop CS3 vyskúšať a po hraní s obrázkami na chvíľu som sa rozhodol zistiť, aké programu by sa videos.I zistilo, že som musel sťahovať Quiktime, že všetko bolo v poriadku, ale když jsem šel do reštartu mojej obrazovke zešílel. I figuared že existuje conflick s novou grafickou kartu, ktorá Nainstaloval som earlyer ten deň. Každopádně intrying si spomenúť, ako naštartovať v núdzovom režime nějak moje inturnal hodiny, alebo tak niečo zmenilo, a já prevzali program vyskúšať po dobu 30 dní, nemá viac času na to. V krátkosti som len 30 min vyskúšať program, existuje somethig môžem zmeniť?
Old 29. decembra 2007, 21:58
Člen Skupina

Default Čo sa stalo

odposlechnuto F8 pri spustení vám možnosť 'safemode' alebo 'poslednej známej funkčnej konfigurácie'

Po zadaní vášho času BIOS je zle? Ak BIOS dobe stále sa meniace tejto najväčšou pravdepodobnosťou má čo do činenia s CMOS batérie
Old 30. decembra 2007, 00:27
Nový člen skupiny

Default Čo sa stalo

Čas je teraz, ale keď som ju na štart v núdzovom režime. Išiel som do obnovenia systému a je odoslaný do mája, a samozrejme tam bolo poznať bod obnovenia. Som sa presunul do decembra, a vrátil ho predtým, než som nainštalovaný Quick Time. Po, že som si všimol, že čas bol wroung a reštartujte ho.
Old 30. decembra 2007, 00:31
Moderátor skupiny

Default Čo sa stalo

Tie by sa pravdepodobne sa pozrieť na tento post. Nikdy bolí skontrolovať malware.

Old 30. decembra 2007, 00:55
Darcu Skupina

Default Čo sa stalo

RealPlayer je ballache. Radi by ste nemohli zaviesť do okien na všetkých?

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 30. decembra 2007, 11:38
Nový člen skupiny

Default Čo sa stalo

Áno, bol som schopný ho obnoviť, ako som povedal vyššie, keď som začal v núdzovom režime som šiel k obnove a poslal ma do mája 2007. Moja prvá myšlienka bola oh nie je vedieť, body obnovenia, potom som si uvedomil, že mesiac bol wroung a presunul do pravého mesiac a obnovená len pre inštaláciu Quick Time
Old 30. decembra 2007, 17:29
Člen Skupina

Default Čo sa stalo

Pre budúce použitie, pravdepodobne by mohli mať len zosynchronizovať Váš čas, ale ako je uvedené vyššie evilfantasy môžete skontrolovať malware len v prípade,
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
1TB externý HDD - Blikajúce svetlá - Bad Things Have Happened Paul4763 Drives & Removable Media 6 28.října 2009 12:55
Ak sa to nikdy nestalo, aby ste si pravdepodobne nebude veriť Buchanan Všeobecné Hardware Chat 14 31. mája 2009 13:21
Vie niekto, čo sa stalo na našom záchode? Jimmy Hat Vypnúť Téma diskusie 10 7 apríla 2008 12:00
Čo sa stalo Gazmondo Spoločenstva Novinky a chat 6 10. februára 2008 18:52
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.