![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Им 'не сигуран шта се десити, али ја се учита Пхотосхоп ЦС3 покушати након играња са сликама мало сам одлучио да видим шта ће учинити са програмом видеос.И пронашао да сам потребна за преузимање Куиктиме, све што је било ок, али кад сам отишао поново мој екран оде луд. Ја фигуаред да је са новим цонфлицк видео картице инсталиране еарлыер да сам тај дан. Аныуаы интрыинг сетити како покренути у безбедном начину рада некако моје интурнал сат или нешто променити, а програм сам покушати преузети у 30 дана нема више времена за то. Укратко сам имао само 30 мин да испробате програм, постоји сометхиг не могу променити? |
|
| |||
| |||
| куцкање Ф8 при покретању ће вам дати могућност за 'сафемоде "или" Ласт Кноун Гоод Цонфигуратион' Кад унесете ваш БИОС је сат криво? Ако БИОС мијењање овом тренутку држи највероватније има везе са ЦМОС батерија |
|
| |||
| |||
| Време је управо сада, али кад сам га покренути у безбедном начину рада. И уђе у систем вратити те га послао у мају, и наравно ту је знати тачку враћања. Сам се преселила у децембру и вративши га пре него што сам инсталиран Куицк Тиме. Након што сам приметио да је тада био и ресет уроунг га. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| РеалПлаыер је баллацхе. Јесте ли не у могућности за чизма у Уиндоус уопште?
|
| |||
| |||
| Да сам био у могућности за добити то за вратити, као што сам рекао горе, када сам започео у сигуран начин ЈА је отишао за вратити и он ме послао до маја 2007. Моја прва мисао била О, не знам постоји тачке враћања, онда схватио сам да је месец дана био уроунг и ја преселили на право месеца и вратио се само за инсталирање Куицк Тиме |
|
| |||
| |||
| За будућу референцу вероватно може имати само синхронизујете ваше сата, али како је рекао евилфантасы изнад Вас мај желите да проверите само за штетне садржаје, у случају |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Екстерно ХДД 1ТБ - Лимени опшив Осветљење - лоше ствари које се догодило | Паул4763 | Дривес & Измјењиви медији | 6 | 28. Окт 2009 12:55 |
| Ако се то није догодило да сте вероватно нећете верујте То | Буцханан | Генерал Хардуаре Цхат | 14 | 31 мај 2009 13:21 |
| Било ко да зна шта би могло да има догодити се на наш УЦ? | Јиммы Хат | Офф Топиц Дисцуссион | 10 | 7 април 2008 12:00 |
| Шта се догодило | Газмондо | Цоммуниты Неус & Цхат | 6 | 10 фебруар 2008 18:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |