![]() |
|
| |||
| |||
| Ne oldu, ama aşağı emin değilim ve denemek için Photoshop CS3 yüklü resimleri ile Ben program videos.I ile yaptığınız için karar bu Quiktime, indirmek için gerekli buldum oynamaya sonra bu tamam ama ne zaman ekran yeniden gittim deli gitti. Bu yeni ekran kartı olan bir conflick o gün earlyer kurulmuş figuared. Neyse ne kadar güvenli modda bir benim inturnal saat veya bir şey değişti, ve 30 gün boyunca deneyebilirsiniz indirilen program üzerinde daha fazla zaman var kurmak hatırlamak intrying. Kısaca Ben sadece, ben değiştirebilirsiniz somethig var, programı denemek için 30 dk mi? |
|
| |||
| |||
| açılışta F8 dokunarak size 'veya' bilinen son iyi yapılandırma 'safemode' için seçenek vereceğim Ne zaman BIOS'u için saat yanlış girmek? Eğer Bios zaman bu büyük olasılıkla sürekli değişiyor CMOS batarya ile ilgisi yoktur |
|
| |||
| |||
| Saat şimdi ama ne zaman güvenli modda kurmak gerekiyor. Ben sistem geri yükleme girdi ve May gönderilir ve Tabii burada geri yükleme noktası olduğunu biliyorum. Ben Aralık taşındı ve önce Quick Time yüklü olarak restore edilmiştir. Sonra o zaman wroung ve Sıfırlarım fark ettim. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RealPlayer bir ballache olduğunu. Önyükleme için Windows hiç mümkün değil mi?
|
| |||
| |||
| Evet ben geri yüklemek için elde edebildi gibi Ben güvenli modda ben geri gidip Mayıs 2007 için bana gönderildi başladı var yukarıda söyledi. İlk Hayır bu geri yükleme noktalarını biliyor olduğunu, sonra bu ay wroung ve ben sağ aya taşındı ve sadece Quick Time yüklemek için geri gerçekleştiği sanılıyor |
|
| |||
| |||
| Muhtemelen sadece saat senkronize olabilir gelecekte referans, ama için evilfantasy olarak sizi kötü amaçlı yazılım için düşüncesiyle kontrol etmek isteyebilirsiniz üzerinde söyledi |
![]() |
|
| Bookmarks |