![]() |
|
| |||
| |||
| Я не впевнений, що сталося, але я вниз завантажений Photoshop CS3, щоб спробувати і після гри з картинками на деякий час я вирішив подивитися, що програма буде робити з videos.I виявив, що мені потрібно завантажити Quiktime, все було нормально, але коли я прийшов до перезавантажити екрану зійшов з розуму. Я figuared що існує conflick з новою відеокартою, що я встановив earlyer в цей день. У всякому разі intrying згадати, як запустити в безпечному режимі, то моя inturnal годинник або щось змінилося, і я завантажив програму, щоб спробувати протягом 30 днів більше не має на це час. Одним словом, у мене було тільки 30 хвилин, щоб випробувати програму, є somethig я можу змінити? |
|
| |||
| |||
| натиснувши F8 при завантаженні дасть вам можливість для "SafeMode" або "Остання відома вдала конфігурація ' Коли ви вводите ваш BIOS годинник неправильно? Якщо час Bios постійно змінюється, швидше за все, це пов'язано з батареї CMOS |
|
| |||
| |||
| Настав час, але зараз, коли я отримав його запустити в безпечному режимі. Я пішов до відновлення системи і воно надіслано по травень, і, звичайно, було знати точку відновлення. Я переїхала в грудні, і відновити його, перш ніж я встановлений Quick Time. Після цього я помітив, що прийшов час wroung і скинути його. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Realplayer є ballache. Ви не можете завантажитися в Windows на всіх?
|
| |||
| |||
| Так, я зміг змусити його відновити, як я вже говорив вище, коли я почав в безпечному режимі, я пішов до відновлення і він послав мене в травні 2007 року. Моєю першою думкою було Ох не знаю є знімки, то я зрозумів, що місяць був wroung і я переїхав до права місяць і відновлений, щоб бути просто з установки Quick Time |
|
| |||
| |||
| На майбутнє вам, імовірно, міг би просто синхронізовані з годинником, але, як evilfantasy говорив вище, ви можете перевірити на наявність шкідливого ПЗ на всяк випадок |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| 1TB Зовнішній жорсткий диск - Flashing Lights - Bad Things Have Happened | Paul4763 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 28 жовтня 2009 12:55 |
| Якщо цього не траплялося Ви Ймовірно, вам не повірять | Бьюкенен | Генеральний обладнання чат | 14 | 31 травня 2009 13:21 |
| Хто-небудь знає, що могло б статися з нашим туалетом? | Jimmy Hat | Off Topic Discussion | 10 | 7 квітня 2008 12:00 |
| Що сталося | Gazmondo | Community News & чат | 6 | 10 лютого 2008 18:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |