![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Já měl něco zipy, které se otevřely ve výchozím nastavení, ale pak jsem stáhnul imageburn. Imageburn se sám jako výchozí pro všechny druhy věcí, že nemůže otevřít a teď nemohu najít program pro otevření zipy. I'm using Vista64. Každý, kdo dostal nápad pro mě? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WinRAR.
| |||
| |||
| Díky Dave. LOL 30 sekund po odeslání tohoto vlákna (poté, co kdo ví, jak dlouho hledat PŘED jsem to vlákno), našel jsem ji. Pokud chcete smazat tuto vlákno ušetřit šířku pásma, nebudu si stěžovat. Díky znovu. |
|
| |||
| |||
| Je v pohodě, někdo by mohl pomoci v budoucnu. |
|
| |||
| |||
| IZArc je stále hodně hovoří v poslední době pro zájemce. http://www.izarc.org/ Citace:
|
|
| |||
| |||
| winzip funguje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7-Zip je také dobrá volba a open source. http://www.7-zip.org/ Nepodporuje tolik formátů IZArc ačkoli.
|
| |||
| |||
| Používám 7-Zip, ale kdybych někdy narazíte na něco, nebude otevřená, budu se snažit IZArc. |
|
| |||
| |||
| Citace: |
|
| |||
| |||
| I první off někdo rád, že Worf je v pohodě se mnou lol a druhý z ......... 7zip je to, co jsem vždy použít, a stáhli, když jsem udělal toto vlákno. I WILL však dát IZArc zkusit, protože serverdudes "návrhy", jako Carbons NIKDY řízená mi špatně. (Phil Thomas, stejně jako i některé další). Bohužel stránky mi nedovolí jim rep vše pomáhají mi lol. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Microsoft Access 2007 Cant Open libovolného souboru | sulemanzubidi | Office & Aplikace | 0 | 15.října 2009 02:05 |
| Jak psát autorun.inf archiv až k Nechráněný. Netopýr? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Obecné Software Chat | 0 | 7.září 2009 14:33 |
| Jak otevřít. PUB souboru v Open Office? | sagheer | Office & Aplikace | 1 | 6. června 2009 06:04 |
| Autorun skriptu otevřít soubor setup.exe z disku | Black Magic | Obecné Software Chat | 1 | 3. března 2009 18:37 |
| Windows mrazu na obrázek pro otevření a zavření - help | cyberspacegenie | Operační systémy Windows | 17 | 24. srpen 2007 05:22 |
| Thread Nástroje | |
| |