![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Azt, hogy volt valami nyitott zips alapértelmezésben de aztán letöltött imageburn. Imageburn be magát az alapértelmezett mindenféle dolgokat, hogy nem tudja megnyitni, és most nem találom a programot, hogy nyitott zips. I'm using Vista64. Bárki Van egy ötletem nekem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WinRAR.
| |||
| |||
| Thanks Dave. LOL 30 másodperc után kiküldetés this thread (miután ki tudja, meddig kereső ELŐTT tettem thread) Találtam. Ha szeretné törölni ezt a szálat mentése sávszélesség, nem fogok panaszkodni. Köszönet újra. |
|
| |||
| |||
| Semmi baj, talán segít valaki a jövőben. |
|
| |||
| |||
| IZArc már kezd sok említést tesz az utóbbi időben, hogy bárki érdeklődő. http://www.izarc.org/ Idézet:
|
|
| |||
| |||
| winzip jól működik |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7-Zip is jó választás és a nyílt forráskódú. http://www.7-zip.org/ Nem támogatja annyi formáz IZArc mégis.
|
| |||
| |||
| I use 7-Zip, de ha valaha is befut bármit, nem nyitja meg, akkor megpróbálom IZArc. |
|
| |||
| |||
| Idézet: |
|
| |||
| |||
| Hát először el senkinek, hogy szereti Worf hűvös velem lol és második le ......... 7zip az, amit mindig használt és letöltött mikor történt ez a téma. Én azonban akkor ad egy esélyt, mivel IZArc serverdudes "javaslatokat", mint a szén sosem kormányzott me wrong. (Phil thomas, valamint néhány más is). Sajnos az oldal nem engedi nekik, hogy minden alkalommal rep help me lol. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A Microsoft Access 2007 Cant Open bármely fájlból | sulemanzubidi | Office & Applications | 0 | Október 15, 2009 02:05 |
| Hogyan írása Autorun.inf fájl megnyitása. Denevér? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | General Chat szoftver | 0 | Szeptember 7, 2009 14:33 |
| Hogyan kell megnyitni egy. PUB fájlt Open Office? | sagheer | Office & Applications | 1 | 6. június 2009 06:04 |
| Autorun parancsfájlt, hogy megnyitja a setup.exe fájlt a lemezen | Black Magic | General Chat szoftver | 1 | 3. március 2009 18:37 |
| Windows fagyasztás a fájl megnyitása / zárása - help | cyberspacegenie | A Windows operációs rendszerek | 17 | 24. augusztus 2007 05:22 |
| Téma eszközök | |
| |