![]() |
|
| |||
| |||
| היה לי משהו שנפתח רוכסנים כברירת מחדל אבל אז אני imageburn שהורדו. Imageburn עשה עצמו ברירת המחדל עבור כל מיני דברים זה לא ניתן לפתוח ועכשיו אני לא מצליחה למצוא תוכנית לפתוח רוכסנים שלי. אני משתמש Vista64. מישהו יש רעיון בשבילי? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WinRAR.
| |||
| |||
| תודה דייב. LOL 30 שניות לאחר פרסום זה פתיל (אחרי מי יודע כמה זמן לפני שאני מחפש זה לא חוט) מצאתי את זה. אם אתה רוצה למחוק את פתיל לשמור רוחב פס, אני לא יתלונן. שוב תודה. |
|
| |||
| |||
| זה בסדר, אולי זה יעזור למישהו בעתיד. |
|
| |||
| |||
| IZArc כבר מקבל הרבה בזמן האחרון מזכיר לכל מי שמעוניין. http://www.izarc.org/ ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| WinZip עובדת היטב |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| אני משתמש ב 7-Zip אבל אם אי פעם אני נתקל דבר זה לא ייפתח אז אני אנסה IZArc. |
|
| |||
| |||
| ציטוט: |
|
| |||
| |||
| טוב קודם כול מי שאוהב וורף קריר איתי lol והשני את ......... 7zip זה מה שאני תמיד ומורדים כאשר אני עשיתי את זה פתיל. אני לעומת זאת, תתאים לתת izarc לנסות מאז serverdudes "הצעות" כמו פחם פעם לא הוביל אותי לא נכון. (תומס פיל כמו גם כמה אחרים יותר מדי). למרבה הצער האתר לא מרשה לי לתת להם נציג בכל פעם הם עוזרים לי lol. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Microsoft Access 2007 צביעות לפתוח כל קובץ | sulemanzubidi | חבילות Office & Applications | 0 | 15 אוקטובר 2009 02:05 |
| איך לכתוב Autorun.inf הקובץ כדי לפתוח עטלף.? | 4d (Fordy (פורד) אולי | כללי תוכנות צ 'אט | 0 | 7 ספטמבר 2009 14:33 |
| כיצד לפתוח. פאב הקובץ פתח משרד? | sagheer | חבילות Office & Applications | 1 | 6 יוני 2009 06:04 |
| האוטומטית סקריפט לפתוח את הקובץ setup.exe מתוך הדיסק | הקסם השחור | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 3rd מרץ 2009 18:37 |
| Windows קופא על קובץ פתוח / סגור - עזרה | cyberspacegenie | מערכות ההפעלה Windows | 17 | 24 אוגוסט 2007 05:22 |
| שרשרת כלים | |
| |