![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Man buvo kažkas, kad pradėtas užtrauktukai pagal nutylėjimą, tačiau aš atsisiuntė imageburn. Imageburn apie save visiems ko jis negali atidaryti, ir dabar aš negaliu rasti savo programą pradėti užtrauktukai rūšių nutylėjimą. I'm using Vista64. Anyone got idėja man? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WinRAR.
| |||
| |||
| Thanks Dave. LOL 30 sekundžių po parašėte šioje temoje (po to kas žino, kaip ilgai paieškos PRIEŠ aš šioje temoje) Radau jį. Jei norite ištrinti šią giją įrašyti pralaidumą, aš ne gaila. Thanks again. |
|
| |||
| |||
| It's cool, gali padėti nors ateityje. |
|
| |||
| |||
| IZArc buvo gauti daug kalbama paskutiniu metu visiems, kurie domisi. http://www.izarc.org/ Citata:
|
|
| |||
| |||
| WinZip veikia gerai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7-Zip yra taip pat geras pasirinkimas ir atviro kodo. http://www.7-zip.org/ Jis nepalaiko tiek daug formatų IZArc nors.
|
| |||
| |||
| Aš naudoju 7-Zip, bet jei aš kada nors paleisti į ką nors ji negali atidaryti tada pasistengsiu IZArc. |
|
| |||
| |||
| Citata: |
|
| |||
| |||
| Na pirmiausia ne visiems, kurie mėgsta Worf is cool with me lol ir antra off ......... 7zip yra tai, ką aš visada naudojamas ir atsisiųsti, kai aš padariau šio pokalbio. I will tačiau suteikia IZArc pabandyti nes serverdudes "pasiūlymus" kaip angliukai niekada vairuojamosios man negerai. (Phil Thomas, taip pat kai kurie kiti taip pat). Deja, svetainė nebus Leiskite jiems REP Everytime jie padeda man Lol. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Microsoft Access 2007 "Cant atidaryti bet kokį failą | sulemanzubidi | Office Suites & Applications | 0 | 15 spalis 2009 02:05 |
| Kaip rašyti Autorun.inf failo atidaryti. Šikšnosparnis? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 0 | Rugsėjis 7, 2009 14:33 |
| Kaip atidaryti. PUB failo Open Office? | sagheer | Office Suites & Applications | 1 | 6 birželis 2009 06:04 |
| Autorun scenarijų atidaryti setup.exe failą iš disko | Black Magic | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 3 kovas 2009 18:37 |
| Windows įšaldymas apie failą atidaryti / uždaryti - Help | cyberspacegenie | Windows "operacinės sistemos | 17 | Rugpjūtis 24, 2007 05:22 |
| Temos įrankiai | |
| |