![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја имао нешто да отвори поштанских бројева по дефаулту, али онда сам скинути имагебурн. Имагебурн сама је подразумевано за све врсте ствари не могу да отворим а сад не могу да пронађем програм за отварање поштанских бројева. И'м помоћу Виста64. Свако је добио идеју за мене? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| УинРАР.
| |||
| |||
| Хвала Дејв. ЦТУ 30 секунди после слања ове нит (после ко зна колико дуго траже пре него што сам ово урадио нит) Нашао сам га. Ако желите да избришете ову нит да сачувате проток, нећу жалити. Хвала опет. |
|
| |||
| |||
| То је цоол, може да помогне некоме у будућности. |
|
| |||
| |||
| ИЗАрц је добијање много помиње у последње време за све заинтересоване. хттп://ууу.изарц.орг/ Куоте:
|
|
| |||
| |||
| УинЗип добро функционише |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7-Зип-је такође добар избор и опен соурце. хттп://ууу.7-зип.орг/ Не подржава многе формате као ИЗАрц ипак.
|
| |||
| |||
| Користим је 7-Зип, али ако сам икада на било шта она се неће отворити онда ћу покушати ИЗАрц. |
|
| |||
| |||
| Куоте: |
|
| |||
| |||
| Па прво искључите никога да воли Уорф је цоол са мном Лол и други искључили ......... 7зип је оно што сам увек користио и преузели када сам направио ову нит. Ја ипак ћу покушати ИЗАрц сервердудес од "сугестија", као НИКАД угљеникових атома су ми усмерили у реду. (Фил Томас, као и неке друге превише). Нажалост, сајт не дозволи ми да им дамо Реп еверытиме оне хелп ме ЛОЛ. |