menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Jaký software může obrázky s tlačítky?

Reply

Thread Nástroje
Old 21.listopadu 2008, 09:38
Nový člen skupiny

Default Jaký software může obrázky s tlačítky?

Mám zájem, aby se stal soubor fotografií s písemným věty v angličtině a španělštině. Můj vnuk se dostala velmi zajímají o španělsky a jeho rodiče nemohou číst španělština. Rád bych mu kolekci fotografií z knihy, která se anglicky a španělsky vět, která je stanovena tak, že kliknete na jednotlivá slova je slyšet zřetelný, nebo na jiné tlačítko slyšet celá věta výraznější. Chtěl bych poskytnout zvukové klipy. Je to rozhraní, struktury, která mě zaráží. Udělal jsem můj programování v pre-okna éry, ale já jsem udělal malou pomocí VBA, Visual Basic, který je dodáván s Excel.

Jakýkoliv návrhy?
Old 21.listopadu 2008, 13:45
Malware Skupina

Default Jaký software může obrázky s tlačítky?

Nazdar

Snadné udělat obrázek do kliknutí na tlačítko Excel. Mějte na paměti, i když, že Excel nemohou nativně přehrávat zvuky - zde je však k dispozici kód, aby to stalo. I'm hádat, že by to mohlo být možné na věci, jako je Word nebo Powerpoint, ale neznám žádné kódování pro ty apps. Jakou verzi Excel byste používat?

Můj systém: Je to moje ...

Processor (s):
C2d E6750 2.66Ghz
Základní deska:
Gigabyte P35C-DS3R
Paměť RAM:
2 x 1Gb Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Grafické karty (s):
GeForce 8600GT
Zvuková karta:
Creative X-Fi
Pevný disk (y):
Maxtor 320GB
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Chlazení:
Různé Antec Žalman + 92 mm
Síť / Internet:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (s):
LGL226WQ 22 "širokoúhlý
Operační systém (y):
XP Pro SP3
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.