![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Mám zájem, aby se stal soubor fotografií s písemným věty v angličtině a španělštině. Můj vnuk se dostala velmi zajímají o španělsky a jeho rodiče nemohou číst španělština. Rád bych mu kolekci fotografií z knihy, která se anglicky a španělsky vět, která je stanovena tak, že kliknete na jednotlivá slova je slyšet zřetelný, nebo na jiné tlačítko slyšet celá věta výraznější. Chtěl bych poskytnout zvukové klipy. Je to rozhraní, struktury, která mě zaráží. Udělal jsem můj programování v pre-okna éry, ale já jsem udělal malou pomocí VBA, Visual Basic, který je dodáván s Excel.
Jakýkoliv návrhy? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nazdar
Snadné udělat obrázek do kliknutí na tlačítko Excel. Mějte na paměti, i když, že Excel nemohou nativně přehrávat zvuky - zde je však k dispozici kód, aby to stalo. I'm hádat, že by to mohlo být možné na věci, jako je Word nebo Powerpoint, ale neznám žádné kódování pro ty apps. Jakou verzi Excel byste používat? Můj systém: Je to moje ...
|