μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Αυτό το λογισμικό μπορεί να κάνει τις εικόνες με τα κουμπιά;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Νοεμβρίου 2008, 09:38
Νέο Μέλος Ομάδα

Με ενδιαφέρει να κάνει ένα αρχείο φωτογραφιών με γραπτές φράσεις στα αγγλικά και στα ισπανικά. Ο εγγονός μου έχει πάρει πολύ ενδιαφέρεται για την ισπανική και οι γονείς του δεν μπορεί να διαβάσει ισπανικά. Θα ήθελα να του παράσχει μια συλλογή από φωτογραφίες από ένα βιβλίο που έχει, με αγγλικά και ισπανικά φράσεις, που καθορίζεται έτσι μπορούν να κάνουν κλικ σε μεμονωμένες λέξεις για να τους ακούσει έντονες, ή σε άλλο κουμπί για να ακούσετε όλη τη φράση έντονες. Θα παρέχει το κλιπ ήχου. Είναι η δομή που θα έχει διεπαφή μου αμηχανία. Έκανα προγραμματισμού στην προ-Windows εποχή, αλλά έχω κάνει μια μικρή χρήση της VBA, η Visual Basic που έρχεται με το Excel.

Όποιες προτάσεις;
Old 21 Νοεμβρίου 2008, 13:45
Malware Group

Γεια σου

Εύκολο να κάνετε κλικ σε μια εικόνα κουμπιού στο Excel. Να γνωρίζετε όμως, ότι το Excel δεν μπορεί να παίξει ήχους εγγενώς - υπάρχει, ωστόσο, ο κωδικός για να επιτύχει αυτό συμβεί. Είμαι μαντέψουν ότι αυτό μπορεί να είναι δυνατό, σε πράγματα, όπως το Word ή Powerpoint, αλλά δεν γνωρίζω κανένα που κωδικοποιεί αυτές τις εφαρμογές. Ποια έκδοση του Excel, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε;

Το σύστημά μου: Είναι όλος δικός μου ...

Processor (s):
C2D E6750 2.66Ghz
Motherboard:
Gigabyte P35C-DS3R
Μνήμες:
2 x 1Gb Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Κάρτα γραφικών (ες):
GeForce 8600GT
Κάρτα Ήχου:
Creative X-Fi
Hard Drive (s):
Maxtor 320GB
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Ψύξη:
Διάφορα Antec + Zalman 92 χιλιοστά
Network / Internet:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (ες):
LGL226WQ 22 "Widescreen
Operating System (s):
XP Pro SP3
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.