manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Koji softver može izraditi slike sa gumbe?

Reply

Thread Tools
Old 21. studenog 2008, 09:38
Novi član grupe

Ja sam zainteresiran za donošenje datoteku sa slikama napisana fraza na engleskom i španjolskom. Moj unuk je stečen vrlo zainteresirani za španjolski i njegovi roditelji ne mogu čitati španjolski. Htjela bih ga dati sa zbirkom fotografija iz knjige je, uz engleski i španjolski izraze, fiksni, tako on može kliknuti na pojedinačne riječi čuti ih izraziti, ili na neki drugi gumb čuti cijeli izraz naglašene. Ja bih dati zvučni isječci. It's the interface strukturu koja mi je zbunjen. Ja sam mom programiranju u pred-prozori ere, ali sam se malo koristeći VBA, Visual Basic koji dolazi s Excel.

Bilo koji sugestija?
Old 21. studenog 2008, 13:45
Štetni sadržaj grupe

Bok

Easy to izraditi sliku kliknuti na dugme u Excelu. Budite svjesni da, da Excel ne može urođenik reprodukciju zvukova - tu je, međutim, kod dostupnim čine ovaj dogoditi. I'm guessing da to može biti moguće u stvari poput Worda ili Powerpointa ali ne znam za bilo koji kodiranje onima Apps. Koju verziju Excel će vam biti koristite?

My System: To je sve moje ...

Procesor (i):
C2D E6750 2.66Ghz
Matične ploče:
Gigabajt P35C-DS3R
RAM memorija:
2 x 1GB gusar DDR2 XMS2 PC26400
Grafička kartica (e):
GeForce 8600GT
Sound Card:
Creative X-Fi
Tvrdi disk (i):
Maxtor 320Gb
Optički pogon (e):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Hlađenje:
Razne Antec + Zalman 92mm
Network / Internet:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (e):
LGL226WQ 22 "Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
XP Pro SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.