![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam zainteresiran za donošenje datoteku sa slikama napisana fraza na engleskom i španjolskom. Moj unuk je stečen vrlo zainteresirani za španjolski i njegovi roditelji ne mogu čitati španjolski. Htjela bih ga dati sa zbirkom fotografija iz knjige je, uz engleski i španjolski izraze, fiksni, tako on može kliknuti na pojedinačne riječi čuti ih izraziti, ili na neki drugi gumb čuti cijeli izraz naglašene. Ja bih dati zvučni isječci. It's the interface strukturu koja mi je zbunjen. Ja sam mom programiranju u pred-prozori ere, ali sam se malo koristeći VBA, Visual Basic koji dolazi s Excel. Bilo koji sugestija? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bok
Easy to izraditi sliku kliknuti na dugme u Excelu. Budite svjesni da, da Excel ne može urođenik reprodukciju zvukova - tu je, međutim, kod dostupnim čine ovaj dogoditi. I'm guessing da to može biti moguće u stvari poput Worda ili Powerpointa ali ne znam za bilo koji kodiranje onima Apps. Koju verziju Excel će vam biti koristite? My System: To je sve moje ...
|