![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én vagyok érdekelt abban, hogy a fájl Képek írásos kifejezések angol és a spanyol. Az unokám ütött nagyon érdekelt a spanyol és a szülők nem tudnak olvasni a spanyol. Azt szeretném, hogy neki gyűjteményéből fotókat a könyv már, az angol és a spanyol mondatok, fix így rákattinthatnak egyes szavakat hallani őket kiejteni, vagy egy másik gombot, hogy hallja az egész mondatot kiejteni. Azt a hanganyagokon. Ez az interfész struktúra, amely engem zavart. Én megtettem a programozás a pre-windows-korszak, de én egy kicsit VBA segítségével, a Visual Basic, ami az Excel. Any suggestions? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia
Kényelmes, hogy a kép egy kattintható gomb az Excel. Legyen tisztában azzal is, hogy az Excel nem tudja lejátszani natívan hangzik - ott azonban, a rendelkezésre álló kód, hogy ez megvalósuljon. Én vagyok kitalálni, hogy ez lehet a dolgok, mint például a Word vagy PowerPoint de nem tudom, olyan kódoló azokat apps. Milyen verziójú Excel akarsz használni? My System: Ez mind az enyém ...
|