![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mane domina priėmimo nuotraukų raštišką frazės anglų ir ispanų failas. Mano anūkas buvo įgytas labai sudomino Ispanijos ir jo tėvai negali skaityti ispanų. Norėčiau pateikti jam nuotraukų kolekciją iš knygų jis, anglų ir ispanų frazes, nustatomos taip, jis gali paspausti ant atskirų žodžių, išgirsti jų ryškus, ar kitą mygtuką, išgirsite visą frazę ištarti. Norėčiau pateikti garso įrašus. Tai sąsajos struktūrą, kuri mane suglumino. Aš savo programavimo pasirengimo langai eros, bet aš padariau šiek tiek naudojant VBA, Visual Basic, kuris ateina su Excel. Any suggestions? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labas
Lengva padaryti nuotrauką į spausti mygtuką "Excel". Žinoti, nors, kad programa Excel negali gimtoji atkurti garsus - ten yra, tačiau kodą, kad tai įvyktų. I'm guessing, kad tai galėtų būti įmanoma, kad tokie dalykai kaip "Word" arba "PowerPoint", bet aš nežinau, bet tiems Apps kodavimas. Kokią versiją "Excel" Ar jūs naudojate? Mano sistema: It's all mine ...
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| I need help - Mano klaviatūros mygtukai yra messed up | Iron_Aden | Windows "operacinės sistemos | 9 | 12 rugsėjis 2009 02:36 |
| Kokią programinę įrangą galite man padėti padaryti žaidimo lentoje? | stevennkira | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 0 | Birželis 17, 2009 16:12 |
| IE7 ir XP. Visiems mygtukams ir įrankių trūksta | Chang | Naršyklėms & FTP Klientai | 0 | 7 birželis 2009 00:03 |
| Toshiba Satellite žiniasklaidos mygtukai | sxoxuxnxdx | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 7 sausis 2008 19:35 |
| Problema su mano rodyklių mygtukus - Emergency | augusterodin | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 4 | 19 rugsėjis 2007 05:37 |
| Temos įrankiai | |
| |