rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Ogólne Oprogramowanie Czat

Register

Jakie oprogramowanie pozwala na zdjęcia z przyciskami?

Reply

Narzędzia wątku
Old 21 listopada 2008, 09:38
Nowe państwa grupy

Jestem zainteresowany podejmowania plik zdjęć z pisemną zwroty w języku angielskim i hiszpańskim. Mój wnuk ma zdobyć bardzo zainteresowani w języku hiszpańskim, a jego rodzice nie mogą czytać hiszpański. Chciałbym mu z kolekcji zdjęć z książki ma w języku angielskim i hiszpańskim zwrotów, ustalone tak, może kliknąć na poszczególnych słów, aby usłyszeć je wymawia, lub na innym, aby wysłuchać całego wyrażenie wymawiane. Chciałbym zapewnić klipów dźwiękowych. Jest to interfejs struktury, które do mnie zdziwienie. I did my programowania sprzed ery okien, ale mam zrobić trochę użyciu VBA, Visual Basic, że pochodzi z programu Excel.

Wszelkie sugestie?
Old 21 listopada 2008, 13:45
Malware Grupa

Cześć

Łatwa do zdjęcia do klikania przycisku w programie Excel. Bądź świadomy jednak, że Excel nie może natywnie odtwarzać dźwięki - nie jest jednak dostępny kod, aby tak się stało. I'm guessing, że mogłoby to być możliwe, jak w programie Word lub PowerPoint, ale nie znam żadnych kodowania dla tych apps. Która wersja Excel Pan używa?

My System: It's all mine ...

Procesor (y):
C2D E6750 2.66GHz
Płyta główna:
Gigabyte P35C-DS3R
Pamięć RAM:
2 x 1Gb Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Karta graficzna (y):
GeForce 8600GT
Karta dźwiękowa:
Creative X-Fi
Hard Drive (s):
Maxtor 320Gb
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Chłodzenie:
Różne Antec + Zalman 92mm
Sieć / Internet:
Router ASUS / VirginMedia
Monitor (y):
LGL226WQ 22 "widescreen
Operating System (-y):
XP Pro SP3
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.