![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jestem zainteresowany podejmowania plik zdjęć z pisemną zwroty w języku angielskim i hiszpańskim. Mój wnuk ma zdobyć bardzo zainteresowani w języku hiszpańskim, a jego rodzice nie mogą czytać hiszpański. Chciałbym mu z kolekcji zdjęć z książki ma w języku angielskim i hiszpańskim zwrotów, ustalone tak, może kliknąć na poszczególnych słów, aby usłyszeć je wymawia, lub na innym, aby wysłuchać całego wyrażenie wymawiane. Chciałbym zapewnić klipów dźwiękowych. Jest to interfejs struktury, które do mnie zdziwienie. I did my programowania sprzed ery okien, ale mam zrobić trochę użyciu VBA, Visual Basic, że pochodzi z programu Excel. Wszelkie sugestie? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cześć
Łatwa do zdjęcia do klikania przycisku w programie Excel. Bądź świadomy jednak, że Excel nie może natywnie odtwarzać dźwięki - nie jest jednak dostępny kod, aby tak się stało. I'm guessing, że mogłoby to być możliwe, jak w programie Word lub PowerPoint, ale nie znam żadnych kodowania dla tych apps. Która wersja Excel Pan używa? My System: It's all mine ...
|