menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Aký softvér môže obrázky s tlačidlami?

Reply

Thread Tools
Old 21. novembra 2008, 09:38
Nový člen skupiny

Default Aký softvér môže obrázky s tlačidlami?

Mám záujem, aby sa stal súbor fotografií s písomným vety v angličtine a španielčine. Môj vnuk sa dostala veľmi zaujímajú o španielsky a jeho rodičia nemôžu čítať španielsky. Rád bych mu kolekciu fotografií z knihy, ktorá sa anglicky a španielsky viet, ktorá je stanovená tak, že kliknete na jednotlivé slová je počuť zreteľný, alebo na iné tlačidlo počuť celá veta výraznejšie. Chtěl bych poskytnúť zvukové klipy. Je to rozhranie, štruktúry, ktorá ma zaráža. Urobil som môj programovania v pre-okna éry, ale já jsem udělal malou pomocou VBA, Visual Basic, ktorý je dodávaný s Excel.

Akýkoľvek návrhy?
Old 21. novembra 2008, 13:45
Malware Skupina

Default Aký softvér môže obrázky s tlačidlami?

Nazdar

Ľahké urobiť obrázok do kliknutí na tlačidlo Excel. Majte na pamäti, aj keď, že Excel nemôžu natívne prehrávať zvuky - tu je však k dispozícii kód, aby to stalo. I'm hádať, že by to mohlo byť možné na veci, ako je Word alebo Powerpoint, ale nepoznám žiadne kódovanie pre tie apps. Akú verziu Excel by ste používať?

Môj systém: Je to moje ...

Processor (s):
C2d E6750 2.66GHz
Základná doska:
Gigabyte P35C-DS3R
Pamäť RAM:
2 x 1Gb Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Grafické karty (s):
GeForce 8600GT
Zvuková karta:
Creative X-Fi
Pevný disk (y):
Maxtor 320GB
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Chladenie:
Rôzne Antec Žalman + 92 mm
Sieť / Internet:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (s):
LGL226WQ 22 "širokouhlý
Operačný systém (y):
XP Pro SP3
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
I Need Help - Môj Tlačidlá klávesnice sú neusporiadaný Iron_Aden Operačné systémy Windows 9 12.září 2009 02:36
Softvér, ktorý mi môže pomôcť vytvoriť hraciu dosku? stevennkira Všeobecné Software Chat 0 17. júna 2009 16:12
IE7 v xp. všetky tlačidlá a lišty chýba Chang Webových prehliadačov & FTP Klienti 0 7. júna 2009 00:03
Toshiba Satellite mediálnych tlačidiel sxoxuxnxdx Notebooky, Mobily a PDA 2 7. januára 2008 19:35
Problém s mojím arrow tlačidiel - havarijný augusterodin Notebooky, Mobily a PDA 4 19. September 2007 05:37
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.