![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам заинтересован за доношење датотеку са сликама написана фраза на енглеском и шпанском. Мој унук је стечен врло заинтересовани за шпански и његови родитељи не могу читати шпански. Хтела бих га дати са збирке фотографија из књиге је, уз енглески и шпански изразе, фиксни, тако он може кликнути на појединачне речи чути их да изрази, или на неки други дугме чути цео израз наглашене. Ја бих да да звучни исјечци. Ит'с тхе интерфаце структуру која ми је збуњен. Ја сам мом програмирању у пред-прозори ере, али сам се мало помоћу ВБА, Висуал Басиц који долази са Ексцел. Било који сугестија? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок
Еасы то направити слику кликнути на дугме у Ексцел. Будите свесни да, да Ексцел не може урођеник репродукцију звукова - ту је, међутим, код доступним чине овај десити. И'м гуессинг да то може бити могуће у ствари попут Уорда или Поуерпоинт али не знам за било који кодирање онима Аппс. Коју верзију Ексцел ће вам бити користите? Мы Сыстем: То је све моје ...
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Треба ми помоћ - Мој Типковнички Дугмад су Мессед Уп | Ирон_Аден | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 9 | 12. Јул 2009 02:36 |
| Који софтвер може помоћ мене поигравати боард? | стевеннкира | Уопштено Софтуаре Цхат | 0 | 17. јуна 2009 16:12 |
| ИЕ7 у ксп. сви дугмад линије са алаткама и нестале | Цханге | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 0 | 7. јуна 2009 00:03 |
| Тосхиба сателлите медија дугмад | сксоксукснксдкс | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 7 јануар 2008 19:35 |
| Проблем са мојим арроу буттонс - Хитна | аугустеродин | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 4 | 19. сеп 2007 05:37 |
| Тхреад Тоолс | |
| |