мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Који софтвер може да изради слике са дугмад?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. Мар 2008, 09:38
Нови члан групе

Default Који софтвер може да изради слике са дугмад?

Ја сам заинтересован за доношење датотеку са сликама написана фраза на енглеском и шпанском. Мој унук је стечен врло заинтересовани за шпански и његови родитељи не могу читати шпански. Хтела бих га дати са збирке фотографија из књиге је, уз енглески и шпански изразе, фиксни, тако он може кликнути на појединачне речи чути их да изрази, или на неки други дугме чути цео израз наглашене. Ја бих да да звучни исјечци. Ит'с тхе интерфаце структуру која ми је збуњен. Ја сам мом програмирању у пред-прозори ере, али сам се мало помоћу ВБА, Висуал Басиц који долази са Ексцел.

Било који сугестија?
Old 21. Мар 2008, 13:45
Штетни садржај групе

Default Који софтвер може да изради слике са дугмад?

Бок

Еасы то направити слику кликнути на дугме у Ексцел. Будите свесни да, да Ексцел не може урођеник репродукцију звукова - ту је, међутим, код доступним чине овај десити. И'м гуессинг да то може бити могуће у ствари попут Уорда или Поуерпоинт али не знам за било који кодирање онима Аппс. Коју верзију Ексцел ће вам бити користите?

Мы Сыстем: То је све моје ...

Процесор (и):
Ц2Д Е6750 2.66Гхз
Матичне плоче:
Гигабајт П35Ц-ДС3Р
РАМ меморија:
2 кс 1ГБ гусар ДДР2 КСМС2 ПЦ26400
Графичка картица (е):
ГеФорце 8600ГТ
Соунд Цард:
Цреативе Кс-Фи
Тврди диск (и):
Макстор 320Гб
Оптички погон (е):
Пионеер ДВД-РУ
Цасе / псу:
Антец 900 / Антец ТруПоуер Трио 650
Хлађење:
Разне Антец + Залман 92мм
Нетуорк / Интернет:
Асус Роутер / ВиргинМедиа
Монитор (е):
ЛГЛ226УК 22 "Широки екран
Оперативни систем (е):
КСП Про СП3
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Треба ми помоћ - Мој Типковнички Дугмад су Мессед Уп Ирон_Аден Уиндоус Оператинг Сыстемс 9 12. Јул 2009 02:36
Који софтвер може помоћ мене поигравати боард? стевеннкира Уопштено Софтуаре Цхат 0 17. јуна 2009 16:12
ИЕ7 у ксп. сви дугмад линије са алаткама и нестале Цханге Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 0 7. јуна 2009 00:03
Тосхиба сателлите медија дугмад сксоксукснксдкс Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 2 7 јануар 2008 19:35
Проблем са мојим арроу буттонс - Хитна аугустеродин Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 4 19. сеп 2007 05:37
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц