az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

Hangi yazılım düğmeleri ile resim yapabilir?

Reply

Konu Araçları
Old 21 Kasım 2008, 09:38
Yeni Üye Grubu

Ben İngilizce ve İspanyolca yazılı ifadeler ile resimlerden oluşan bir dosya yapmak istiyorum. Torunum çok İspanyolca ve ilgilendi Ailesi İspanyolca okuyamaz kazanılmış vardır. Fotoğraf topluluğu ile İngilizce ve İspanyolca ifadeleri ile de bir kitap, onu sağlamak için, onları dinlemek ayrı bir deyişle, böylece o tıklatabilir, telaffuz veya tüm ifade duymak için başka bir düğmesini Pazarlıksız istiyorum ilan etti. Ben ses klipleri sağlayacaktır. Bu bana olan arayüzü yapısı's şaşkın. Ben önceden benim programlama-windows döneminin ama biraz VBA kullanarak, Visual Basic, Excel ile gelir yaptınız.

Any suggestions?
Old 21 Kasım 2008, 13:45
Kötü Amaçlı Yazılım Grubu

Merhaba

Kolay Excel'de bir düğmesi tıklanabilir bir resim yapmak. Ancak, Excel özgün ses çalamazsnz - Ancak, bu kod olması için var. Bu Word veya Powerpoint gibi şeyler mümkün olabileceğini tahmin ediyorum ancak bu uygulama için herhangi bir kodlama bilmiyorum. Excel'in hangi sürümünü kullanıyor olabilir?

Benim Sistemi: Tüm benimki ...

İşlemci (ler):
C2D E6750 2.66Ghz
Anakart:
Gigabyte P35C-DS3R
RAM hafıza:
2 x 1GB korsan DDR2 XMS2 PC26400
Grafik Kartı (ler):
GeForce 8600GT
Ses Kartı:
Creative X-Fi
Sabit Disk (ler):
Maxtor 320GB
Optik Sürücü (ler):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
ANTEC 900 / antec TruPower Trio 650
Soğutma:
Çeşitli antec + Zalman 92mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
ASUS Yönlendirici / VirginMedia
Monitör (ler):
LGL226WQ 22 "Widescreen
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro SP3
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından