![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я зацікавлений в файл зображення з письмового фраз англійською та іспанською мовами. Мій онук став дуже зацікавлені в іспанською, а батьки не можуть читати по-іспанськи. Я хотів би надати йому колекцію фотографій з книги, яку він має, англійські та іспанські фрази, закріплені так, він може натиснути на окремі слова, щоб їх почути вираженим, або на іншу кнопку, щоб почути всі фрази вираженими. Я хотів би надати звукових кліпів. Це структури інтерфейсу, який мене спантеличив. I Did My програмуванню в Windows попередньо ери, але я зробив трохи допомогою VBA, Visual Basic, яка постачається з Microsoft Excel. Будь-які пропозиції? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт
Легко зробити фотографію в інтерактивні кнопки в Excel. Пам'ятайте, однак, що Excel не може безпосередньо відтворювати звуки - Є, проте, код, щоб зробити це можливим. Я вгадав, що це може бути можливим в речах, як Word або Powerpoint, але я не знаю ні одного кодування для тих додатків. Яка версія Excel б ви використовуєте? Моя система: Це все моє ...
|