![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, така Имах приятел, който ми даде копие на Microsoft Office 2007 крайния да пробвам, тя беше изтеглен EXE. Аз го инсталирали и работи, но сега на пробния период трябва да изтече. Така че аз се опитах да отида в деинсталираща и като го. Heres когато нещата слизат хълм В деинсталираща отива към "Събиране на данни за инсталиране ..." др. Тогава той казва "Setup не може да продължи, тъй като се изисква файла е корумпиран или не е на разположение. Пусни настройка от оригиналния източник диск или изтегляне на място." Добре казва I. Отидете до него, просто преинсталира. Добре, деинсталиране ... "Setup не може да продължи, тъй като се изисква файла е корумпиран или не е на разположение. Пусни настройка от оригиналния източник диск или изтегляне на място.". ОК. Сега си помислих, че mabey ако аз я изтеглите от сайта на Microsoft мога да се отърва от нея. Той беше пробно сваляне на Службата 2007 Pro. Аз го инсталирали, и ниско и ето! Деинсталиране ... "Setup не може да продължи, тъй като се изисква файла е корумпиран или не е на разположение. Пусни настройка от оригиналния източник диск или изтегляне на място." Така че сега Im загубени. Имам много време, за да се опита да го да работи. Но тя doesn't. Така два въпроса: 1) Как по дяволите правя аз добивам тези неща от моя компютър и 2) Ако няма начин да я деинсталирате, как щях да отида за премахването му от ръката? При изтриване на файлове и отиваш в Regedit и изтриване неща. THANKS ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!!! NOTE имам CCleaner ако това помага на всички. (след изтриване на файлове, просто констатира лошите регистри и изтрива тях?) |
|
| |||
| |||
| Опитайте Revo деинсталираща http://www.revouninstaller.com/ Той първо се опитва да изниквам нормалната за деинсталиране на програмата, след това тя да търси неизяден файлове и ключове в регистъра. След деинсталиране не работи, можете да опитате и да получите Revo да изтриете всички файлове и офис регистър. Аз сте имали проблем, така и преди, и Revo просто заличава всичко свързано. Там са 1000 + файлове, тъй като не е деинсталиран работа.
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как да деинсталирате Някои Office Update? | dhawalmkt | Офис Suites & Приложения | 2 | 21-ви септември, 2009 20:19 |
| Е отворен офис, съвместими с Microsoft Office | pinkypossum001 | Офис Suites & Приложения | 2 | 21 ноември 2008 08:13 |
| Офис 2007, анулирани деинсталация половината път, а сега няма да деинсталирате | tekp | Windows операционни системи | 4 | 10 Feb 2008 12:11 |
| Нишка Инструменти | |
| |