menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Proč sakra převýšení Office 07 odinstalovat.

Reply

Thread Nástroje
Old 19.listopadu 2008, 21:39
Člen Skupina

Default Proč sakra převýšení Office 07 odinstalovat.

Ok, tak jsem měla přítele, který mi dal jednu kopii sady Microsoft Office 2007 Konečným vyzkoušet, je to stažený exe.

Nainstaloval jsem to a fungovalo to, ale nyní zkušební doby se vyčerpá. Tak jsem se snažil jít do Uninstaller a užívat si to. Heres kde věci jdou dolů kopcem

V Uninstaller odchází do "Sběr dat Setup ..." ect. Pak se říká, "Instalační program nemůže pokračovat, protože požadovaný soubor je buď poškozený nebo nejsou k dispozici. Spusťte nastavení z původní zdrojový disk nebo stáhnout místě." Ok říká I. Jdi k němu, jen přeinstalovává. V poradku, odinstalovat ...
"Instalační program nemůže pokračovat, protože požadovaný soubor je buď poškozený nebo nejsou k dispozici. Spusťte nastavení z původní zdrojový disk nebo stáhnout umístění.".

OK. Teď jsem si myslela, že i když mabey stažené z webu Microsoft můžu zbavit se ho. Byl to zkušební stahování Office 2007 Pro. Nainstaloval jsem ji a nízké a hle!
Odinstalovat ... "Instalační program nemůže pokračovat, protože požadovaný soubor je buď poškozený nebo nejsou k dispozici. Spusťte nastavení z původní zdrojový disk nebo stáhnout místě."

Takže im ztracena. Jsem se pokusil četné čas dostat se do práce. Ale doesnt.

Takže dvě otázky:
1) Jak v sakru mám tuhle věc z mého počítače
a
2) Pokud není způsob, jak ho odinstalovat, i jak by jít o odstranění rukou? S odstraněním souborů, a jít do Regedit a mazání věci.

Thanks in advance !!!!!

POZNÁMKA jsem CCleaner, který pomáhá, pokud vůbec. (po smazání souborů, zjistí, že právě špatné registry a odstraní je?)
Old 19.listopadu 2008, 22:06
Dárce Skupina

Default Proč sakra převýšení Office 07 odinstalovat.

Zkuste zrušení Uninstaller
http://www.revouninstaller.com/
Nejprve se snaží pop až normální odinstalace pro program, pak hledá zbytek souborů a klíčů registru. Vzhledem k tomu, že odinstalace nefunguje, můžete se pokusit dostat na zrušení vymazání všech kancelářských souborů a registru. Já jsem měl problém, stejně jako předtím, a zrušení právě smazal vše spojené. Nebyly 1000 + soubory, protože odinstalovány nefungoval.

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Jak odinstalovat Některé Office Update? dhawalmkt Office & Aplikace 2 21.září 2009 20:19
Open Office je kompatibilní s Microsoft Office pinkypossum001 Office & Aplikace 2 21. listopadu 2008 08:13
Office 2007, zrušena Deinstalace půl cesty a teď nebude odinstalovat tekp Operační systémy Windows 4 10. února 2008 12:11
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.