![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok, tak jsem měla přítele, který mi dal jednu kopii sady Microsoft Office 2007 Konečným vyzkoušet, je to stažený exe. Nainstaloval jsem to a fungovalo to, ale nyní zkušební doby se vyčerpá. Tak jsem se snažil jít do Uninstaller a užívat si to. Heres kde věci jdou dolů kopcem V Uninstaller odchází do "Sběr dat Setup ..." ect. Pak se říká, "Instalační program nemůže pokračovat, protože požadovaný soubor je buď poškozený nebo nejsou k dispozici. Spusťte nastavení z původní zdrojový disk nebo stáhnout místě." Ok říká I. Jdi k němu, jen přeinstalovává. V poradku, odinstalovat ... "Instalační program nemůže pokračovat, protože požadovaný soubor je buď poškozený nebo nejsou k dispozici. Spusťte nastavení z původní zdrojový disk nebo stáhnout umístění.". OK. Teď jsem si myslela, že i když mabey stažené z webu Microsoft můžu zbavit se ho. Byl to zkušební stahování Office 2007 Pro. Nainstaloval jsem ji a nízké a hle! Odinstalovat ... "Instalační program nemůže pokračovat, protože požadovaný soubor je buď poškozený nebo nejsou k dispozici. Spusťte nastavení z původní zdrojový disk nebo stáhnout místě." Takže im ztracena. Jsem se pokusil četné čas dostat se do práce. Ale doesnt. Takže dvě otázky: 1) Jak v sakru mám tuhle věc z mého počítače a 2) Pokud není způsob, jak ho odinstalovat, i jak by jít o odstranění rukou? S odstraněním souborů, a jít do Regedit a mazání věci. Thanks in advance !!!!! POZNÁMKA jsem CCleaner, který pomáhá, pokud vůbec. (po smazání souborů, zjistí, že právě špatné registry a odstraní je?) |
|
| |||
| |||
| Zkuste zrušení Uninstaller http://www.revouninstaller.com/ Nejprve se snaží pop až normální odinstalace pro program, pak hledá zbytek souborů a klíčů registru. Vzhledem k tomu, že odinstalace nefunguje, můžete se pokusit dostat na zrušení vymazání všech kancelářských souborů a registru. Já jsem měl problém, stejně jako předtím, a zrušení právě smazal vše spojené. Nebyly 1000 + soubory, protože odinstalovány nefungoval.
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak odinstalovat Některé Office Update? | dhawalmkt | Office & Aplikace | 2 | 21.září 2009 20:19 |
| Open Office je kompatibilní s Microsoft Office | pinkypossum001 | Office & Aplikace | 2 | 21. listopadu 2008 08:13 |
| Office 2007, zrušena Deinstalace půl cesty a teď nebude odinstalovat | tekp | Operační systémy Windows | 4 | 10. února 2008 12:11 |
| Thread Nástroje | |
| |