μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Γιατί στο καλό επίκλισης Γραφείο 07 απεγκαταστήσετε.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19 Νοεμβρίου 2008, 21:39
Μέλος Ομάδα

Default Γιατί στο καλό επίκλισης Γραφείο 07 απεγκαταστήσετε.

Ok, λοιπόν, είχε ένα φίλο που μου έδωσε ένα αντίγραφο του Microsoft Office 2007 για να δοκιμάσουν την τελική, ήταν η λήψη exe.

Θα εγκατασταθεί και λειτούργησε, αλλά τώρα η δοκιμαστική περίοδος έχει λήξει. Έτσι, προσπάθησα να μπω σε απεγκατάσταση και λαμβάνοντας το. Heres όταν τα πράγματα πάνε κάτω λόφο

Η απεγκατάσταση πηγαίνει στο "Εγκατάσταση Συλλογή δεδομένων ..." ect. Στη συνέχεια λέει "Το πρόγραμμα Εγκατάστασης δεν μπορεί να συνεχιστεί επειδή ένα αρχείο που απαιτείται είναι είτε κατεστραμμένο είτε δεν είναι διαθέσιμα. Εκτελέστε την εγκατάσταση από τα αρχική πηγή δίσκο ή κατεβάστε τοποθεσία." Ok λέει Ι. Μετάβ, απλά επανεγκαθιστά. Εντάξει, απεγκαταστήστε ...
"Το πρόγραμμα Εγκατάστασης δεν μπορεί να συνεχιστεί επειδή ένα αρχείο που απαιτείται είναι είτε κατεστραμμένο είτε δεν είναι διαθέσιμα. Εκτελέστε την εγκατάσταση από τα αρχική πηγή δίσκο ή κατεβάστε τοποθεσία.".

ΟΚ. Τώρα σκέφτηκα ότι mabey αν κατεβάσει από το site της Microsoft θα μπορούσα να απαλλαγούμε από αυτό. Ήταν μια δίκη κατεβάσετε από το Office 2007 Pro. Εγκατέστησα αυτό και χαμηλά και βλέπω!
Απεγκατάσταση ... "Το πρόγραμμα Εγκατάστασης δεν μπορεί να συνεχιστεί επειδή ένα αρχείο που απαιτείται είναι είτε κατεστραμμένο είτε δεν είναι διαθέσιμα. Εκτελέστε την εγκατάσταση από τα αρχική πηγή δίσκο ή κατεβάστε τοποθεσία."

Έτσι τώρα im χαθεί. Έχω προσπαθήσει πολλές χρόνο για να μπορεί να λειτουργήσει. Αλλά doesn't.

Έτσι, δύο ερωτήσεις:
1) Πώς στο διάολο μπορώ να πάρω αυτά τα πράγματα ΑΠΕΝΕΡΓΟΠ υπολογιστή μου
και
2) Αν δεν υπάρχει τρόπος να απεγκαταστήσετε αυτό, πώς θα πάω περίπου βγει με το χέρι; Με τη διαγραφή αρχείων, και να υπεισέλθω σε Regedit και διαγραφή stuff.

THANKS ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ !!!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ έχω CCleaner αν αυτό βοηθάει σε όλα. (μετά τη διαγραφή των αρχείων, μόλις διαπιστώσει ότι η κακή μητρώα και τα διαγράφει;)
Old 19 Νοεμβρίου 2008, 22:06
Ομάδα Δωρητών

Default Γιατί στο καλό επίκλισης Γραφείο 07 απεγκαταστήσετε.

Δοκιμάστε Revo απεγκατάσταση
http://www.revouninstaller.com/
Κατ 'αρχήν προσπαθεί να πετάξει το κανονικό για να απεγκαταστήσετε το πρόγραμμα, τότε θα αναζητά απομείνει αρχεία και κλειδιά μητρώου. Δεδομένου ότι η απεγκατάσταση δεν λειτουργεί, μπορείτε να δοκιμάσετε και να Revo για να διαγράψετε όλα τα αρχεία του Office και μητρώου. Έχω ένα πρόβλημα σαν αυτό, πριν και Revo απλά διαγράφεται πάντα συνδεδεμένες. Υπήρχαν 1000 + αρχεία, επειδή η απεγκατάσταση δεν λειτούργησε.

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Τρόπος απεγκατάστασης Ορισμένα Office Update; dhawalmkt Office Suites & Εφαρμογές 2 21 του Σεπτεμβρίου 2009 20:19
Είναι Open Office συμβατό με το Microsoft Office pinkypossum001 Office Suites & Εφαρμογές 2 21 Νοε 2008 08:13
Office 2007, ακυρώθηκε απεγκατάστασης στη μέση και τώρα δεν θα απεγκαταστήσετε tekp Λειτουργικά συστήματα Windows 4 10 Φεβ 2008 12:11
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.