manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Zašto je pakao cant Office 07 deinstalirati.

Reply

Thread Tools
Old 19. studenog 2008, 21:39
Member Group

Default Zašto je pakao cant Office 07 deinstalirati.

Ok, pa sam imao prijatelja koji mi je dao jedan primjerak Microsoft Office 2007 Ultimate da isprobate je preuzetu exe.

Instalira sam to i radila, ali sada probno razdoblje je istjecati. Pa sam pokušao ući uninstaller i uzimajući ga van. Heresu gdje stvari idu dolje brdo

Uninstaller se ide na "Setup Skupljanje podataka ..." itd.. Onda kaže "Setup cannot continue jer zahtijeva datoteku ili je oštećena ili nije dostupna. Pokreni setup iz izvorne izvorni disk ili preuzmite lokaciju." Ok kaže I. Idi na nju, samo ponovo instalira. Dobro, deinstalirali ...
"Postavljanje se ne može nastaviti jer je obavezan datoteku ili je oštećena ili nije dostupna. Pokreni setup iz izvorne izvorni disk ili preuzmite lokaciji.".

U redu. Sada sam mislio da ako sam mabey skinuti ga s Microsoftovim stranicama ja mogao dobiti osloboditi od njega. Bila je to probna verzija Download Office 2007 Pro. Instalira sam ga i niska i gle!
Deinstalacija ... "Postavljanje se ne može nastaviti jer je obavezan datoteku ili je oštećena ili nije dostupna. Pokreni setup iz izvorne izvorni disk ili preuzmite lokaciju."

Tako im sada izgubljeni. Pokušao sam brojne put da biste dobili Internet to funkcionirati. Ali ona se.

Tako dva pitanja:
1) Kako u paklu krvave činiti ja dobiti ovaj OFF građa računala
i
2) Ako ne postoji način da ga deinstalirati, kako bi se odem ukloniti ga po ruci? Sa brisanju datoteka, i ide u regedit i brisanje stvari.

Hvala unaprijed !!!!!

NAPOMENA imam CCleaner ako to pomaže uopće. (nakon brisanju datoteke, to jednostavno pronalazi Loše registri i briše ih?)
Old 19. studenog 2008, 22:06
Donatorska Grupa

Default Zašto je pakao cant Office 07 deinstalirati.

Pokušajte Revo uninstaller
http://www.revouninstaller.com/
Najprije pokuša poskočiti normalne za deinstalaciju programa, onda je ostatak pretražuje datoteke i ključevi registra. Budući da se ne radi deinstalirati, možete probati i dobiti Revo za brisanje svih datoteka i registry office. Ja sam imala problem kao ovaj prije, i samo Revo brišu sve povezane. Bilo je 1000 + slika, jer je deinstaliran nije 'funkcionirati.

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Kako to De-instalirati neke Office Update? dhawalmkt Office & Applications 2 21 rujan 2009 20:19
Otvoren je ured kompatibilan sa sustavom Microsoft Office pinkypossum001 Office & Applications 2 21. studeni 2008 08:13
Office 2007, otkazan deinstaliranja pola puta, a sada neće deinstalirali tekp Windows Operating Systems 4 10. veljača 2008 12:11
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.