![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok, szóval volt egy barátom, aki adott nekem egy példányt a Microsoft Office 2007 végső kipróbálni, hogy a letöltött exe. ÉN beiktatott ez és ez működött, de most a próbák ideje alatt kifogyott. Szóval megpróbáltam bemenni eltávolító és vesz el. Heres, ahol a dolgok lefelé hegy Az eltávolító megy "Beállítás adatok begyűjtése ... ect. Akkor azt mondja: "A telepítés nem folytatható, mert egy szükséges fájl vagy sérült, vagy nem áll rendelkezésre. Run Telepítőt az eredeti forrás lemezen, vagy letölthető helye." Ok mondja I. Megy ez, csak újratelepíti. Rendben, uninstall ... "A telepítés nem folytatható, mert egy szükséges fájl vagy sérült, vagy nem áll rendelkezésre. Run Telepítőt az eredeti forrás lemezen, vagy letölthető helye.". OK. Most azt gondolta, hogy Mabey, ha a letöltött meg a Microsoft honlapján tudtam megszabadulni tõle. Ez egy próba letölthető az Office 2007 Pro. Telepítettem, és alacsony, és íme! Eltávolítás ... "A telepítés nem folytatható, mert egy szükséges fájl vagy sérült, vagy nem áll rendelkezésre. Run Telepítőt az eredeti forrás lemezen, vagy letölthető helye." Szóval most im elveszett. Megpróbáltam sok idő, hogy ezt a munkát. De ez nem. Szóval két kérdés: 1) Mi a fene lehet ez a cucc ki a számítógépet és 2) Ha nincs módja annak, hogy távolítsa el azt, hogyan megyek kb eltávolításáért, kézzel? A fájlok törlése, és megy a Regedit és törlése cucc. Köszönet előre !!!!! MEGJEGYZÉS én CCleaner, ha ez segít egyáltalán. (után törli a fájlt, csak úgy találja a rossz nyilvántartó és törli őket?) |
|
| |||
| |||
| Próbálja Revo eltávolító http://www.revouninstaller.com/ Először próbálja felbukkan a rendes uninstall a program, akkor keres maradék fájlok és rendszerleíró kulcsokat. Mivel az Uninstall nem működik, akkor próbáld és kap Revo, hogy törölje az összes Office-fájlok és a registry. Már volt egy ilyen probléma előtt, és csak Revo hagyni mindent társult. Voltak 1000 + kép, mert a uninstalled nem működik.
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hogyan távolítsuk el az egyes Office Update? | dhawalmkt | Office & Applications | 2 | Szeptember 21, 2009 20:19 |
| Nyitott iroda kompatibilis a Microsoft Office | pinkypossum001 | Office & Applications | 2 | 21. november 2008 08:13 |
| Office 2007, törölt uninstallation félúton, és most nem uninstall | tekp | A Windows operációs rendszerek | 4 | 10. február 2008 12:11 |
| Téma eszközök | |
| |