![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| בסדר, אז היה לי חבר אשר נתן לי עותק של Microsoft Office 2007 Ultimate לנסות, זה היה שהורד exe. התקנתי אותו והוא עובד, אבל עכשיו יש את תקופת הניסיון נגמרים. אז ניסיתי להיכנס מסיר ו לוקח את זה. Heres בו דברים לרדת הגבעה מסיר את הולכת "תוכנית ההתקנה של איסוף נתונים ..." ect. ואז זה אומר "להתקנה אין אפשרות להמשיך בגלל הקובץ הנדרש הוא או פגום או לא זמין. הפעל את תוכנית ההתקנה המקורי של דיסק המקור, או מיקום ההורדה." בסדר, אומר לך את זה א, רק reinstalls. בסדר, הסר ... "להתקנה אין אפשרות להמשיך בגלל הקובץ הנדרש הוא או פגום או לא זמין. הפעל את תוכנית ההתקנה המקורי של דיסק המקור, או מיקום ההורדה.". אישור. עכשיו אני חשבתי mabey אם אני הורדתי אותו מן האתר של מיקרוסופט אני יכול להיפטר ממנו. זה היה ניסיון להוריד של Office 2007 Pro. התקנתי את זה, ואת נמוכה להביט! הסר ... "להתקנה אין אפשרות להמשיך בגלל הקובץ הנדרש הוא או פגום או לא זמין. הפעל את תוכנית ההתקנה המקורי של דיסק המקור, או מיקום ההורדה." אז עכשיו IM לאיבוד. ניסיתי מספר רב של זמן כדי לקבל אותו לעבודה. אבל זה doesn't. אז שתי שאלות: 1) איך לעזאזל את עושה את הדברים האלו אני מקבל ממני את המחשב ו 2) אם אין אפשרות להסיר אותה, איך אני להתהלך להסיר אותו ביד? עם מחיקת קבצים, ו-Regedit נכנס ומחיקת דברים. Thanks in advance !!!!! שים לב יש לי אם זה עוזר CCleaner בכלל. (לאחר מחיקה של קבצים, זה פשוט מוצא את הרע ואת registries מוחקת אותם?) |
|
| |||
| |||
| נסה Revo מסיר http://www.revouninstaller.com/ הראשון הוא מנסה פופ בדרך כלל את הסרת ההתקנה של התוכנית, אז הוא מחפש leftover קבצים ומפתחות רישום. מאז ההסרה לא עובד, אתה יכול לנסות להשיג Revo כדי למחוק את כל קבצי Office and Registry. אני כבר הייתה בעיה כמו לפני זה, וכן Revo פשוט נמחק את כל מה קשורים. היו שם 1000 + הקבצים, כי לא הוסר עבודה.
__________________ Hi:) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד להסיר את התקנת יש לעדכן את Office? | dhawalmkt | חבילות Office & Applications | 2 | 21 ספטמבר 2009 20:19 |
| פתוח Office תואם עם Microsoft Office | pinkypossum001 | חבילות Office & Applications | 2 | 21st נובמבר 2008 08:13 |
| Office 2007, ביטל ההסרה מחצית הדרך ועכשיו לא להסיר את ההתקנה | tekp | מערכות ההפעלה Windows | 4 | -10 פברואר 2008 12:11 |
| שרשרת כלים | |
| |